x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Apel către cititori: Aveţi înregistrări cu Sebastian Domozină?

Apel către cititori: Aveţi înregistrări cu Sebastian Domozină?

11 Aug 2009   •   00:00
Apel către cititori: Aveţi înregistrări cu Sebastian Domozină?

Jurnalul Naţional va edita o ediţie de colecţie despre vocea de aur a Craiovei, marele crainic-comentator Sebastian Domozină (foto).



Începând cu 1990 a fost director la Radio Oltenia Craiova. Între 1964 şi 1995 a transmis în cadrul emisiunii "Fotbal minut cu minut" meciuri din prima divizie la fotbal, în special ale echipei Universitatea Craiova. Aproape 1.000 de transmisiuni. Devenise celebră formula de adresare la începuturile comentariilor: "Bună ziua din capitala Olteniei vă spune Sebastian Domozină...".

A fost omul care ne-a adus în case, pentru prima oară, spiritul transmisiunii sportive tipic sud-americane. Din păcate, s-au scurs aproape 12 ani de când inconfundabila sa voce s-a stins, la vârsta de doar 59 de ani. Iar timpul scurs a făcut ca extraordinarele sale comentarii să fie de negăsit. Tocmai de aceea, facem un apel la cititorii noştri, care, din întâmplare sau din pasiune, mai păstrează înregistrări audio sau video cu cel care s-a simţit "oltean chiar şi la Leeds", să ne caute şi să ne sprijine în reuşita acestui demers.

Aceştia sunt rugaţi să ne contacteze la numerele de telefon: 021-318.20.37, 021-318.20.43, 021-318.20.26 (interior 265 - Departamentul Sport) sau să ne scrie la adresa de e-mail florin.gongu@jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: special sebastian domozină