x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Ediţie de colecţie: Patricia Kaas

Ediţie de colecţie: Patricia Kaas

29 Mai 2009   •   00:00
Ediţie de colecţie: Patricia Kaas

O voce de marcă a muzicii franceze contemporane, Patricia Kaas a cucerit întreaga lume cu vocea sa gravă. Cu un timbru uşor gutural, Patricia a fost adesea comparată cu Marlene Dietrich sau cu Edith Piaf.



Şi-a început cariera artistică la vârstă fragedă, după ce părinţii i-au remarcat talentul muzical şi au încurajat-o să cânte. La 13 ani semnase deja un contract la "Rumpelkammer", un cabaret german din Sarrebruck. Aşadar, cabaretul a fost locul în care a fost "descoperită". "Mademoiselle chante le blues", lansat în aprilie 1987, pe când avea 21 de ani, i-a adus celebritatea internaţională. A susţinut concerte în toată lumea.

În acest an a reprezentat Franţa la Eurovision, obţinând locul 8. Cel mai recent album al Patriciei Kaas se numeşte "Kabaret", iar, pentru promovare, interpreta are programate 170 de concerte în toată lumea, inclusiv în România, la Bucureşti la data de 14 iunie. Ediţia de Colecţie a Jurnalului Naţional de luni, 8 iunie vă va prezenta o poveste fascinantă despre Omul şi Artistul Patricia Kaas. Ediţia va fi însoţită de un album excepţional cu piese de succes din repertoriul Patriciei.

×
Subiecte în articol: special