x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Îşi pun viaţa pe taraba de ziare

Îşi pun viaţa pe taraba de ziare

24 Sep 2009   •   00:00
Îşi pun viaţa pe taraba de ziare
Sursa foto: Lucian Alecu/Jurnalul Naţional

Toate tabloidele au sărit să sfâşie o bucată cât mai mare din halca "mediatică" oferită plocon de Dolăneşti. Continuă cu succes, zi de zi, circul dintre băieţii regretatului artist de muzică populară. Pe scurt, urmaşii se bat pe avere. Situaţia jenantă în care se află nu pare să fie observată de părţile în conflict, fiecare încercând să-l ponegrească pe celălalt mai cu spor.

Toate tabloidele au sărit să sfâşie o bucată cât mai mare din halca "mediatică" oferită plocon de Dolăneşti. Continuă cu succes, zi de zi, circul dintre băieţii regretatului artist de muzică populară. Pe scurt, urmaşii se bat pe avere. Situaţia jenantă în care se află nu pare să fie observată de părţile în conflict, fiecare încercând să-l ponegrească pe celălalt mai cu spor.

Scandalul dintre cei doi fraţi a căpătat proporţii monumentale, ambii s-au întrecut în declaraţii care mai de care mai murdare pe mai multe posturi de televiziune. Când era în toi cearta dintre Dragoş şi Ionuţ Dolănescu, a intrat în scenă mama lui Dragoş, venită tocmai din Costa Rica "pentru a-şi susţine fiul". Vorba vine, fiindcă "doamna" nici n-a apucat să fie intervievată, că a şi început să arunce cu vorbe grele la adresa Mariei Ciobanu. Căreia i s-a făcut rău şi a căzut în baie. Cât despre avere "e dreptul lui Dragoş să o ceară", spune Margherita Valenciano.

Bineînţeles! Frate, frate, dar până la moştenire! Toate până la bani. Dar cu Ion Dolănescu, artistul, cum rămâne? Nu are el dreptul la protejarea imaginii care ar trebui susţinută chiar de familie? N-ar trebui ca numele Dolănescu să fie cunoscut pentru muzică, nu prin scandaluri, declaraţii şi acuzaţii? Chiar nu vă e ruşine? De ce trebuie să mânjiţi numele tatălui cu lăturile, bălăcărelile şi injuriile voastre? Astfel de neînţelegeri se soluţionează în instanţă. Punct.

PUBLICITATE!
Dacă aţi avut impresia că bătălia pe avere n-ar fi ajuns pe culmile penibilului, a mai apărut un presupus "al treilea Dolănescu". Un băiat care se foloseşte de pretextul c-ar putea fi copilul artistului pentru a-şi face publicitate, fiind la rândul lui cântăreţ de muzică populară. Tânărul de 23 de ani susţine că mama lui, care l-a abandonat, ar fi avut o aventură cu intrepretul. Decât să-şi piardă vremea pe la emisiuni manelizate, mai bine şi-ar face un test ADN şi-ar temina bâlciul. Şi, ca şi cum n-au fost dezgropate destule mizerii, s-a pus chiar problema dezgopării la propriu: a deshumării lui Ion Dolănescu! Până unde mai vreţi să mai împingeţi aceste nerozii, fraţilor!?

n) Tania Budi şi-a promovat imaginea prin tot felul de artificii fâsâite. E calea cea mai simplă de a ieşi în evidenţă atunci când nu faci nimic. Întrebată despre relaţia cu Lucian Viziru, vedeta fără nici o apariţie notabilă de vreun deceniu încoace, a declarat pentru site-ul "Agenţia de presă Mondenă": "Da, am apărut la un moment dat destul de mult în presă cu Lucian pentru un singur motiv. Aveam amândoi afaceri de promovat. A fost o relaţie de faţadă".

Că a fost fotografiată în timp ce ieşea din blocul lui Viziru nici nu mai contează. Întrebarea este: de ce n-a ales Tania Budi să facă ceva cu adevărat demn de-a fi luat în seamă? Pentru că merge şi-aşa. Pentru că ăsta e cel mai rapid mod de a se scrie despre cineva. Când e implicat într-o "relaţie". Şi cel mai rentabil, fiind pe gratis.

VĂ DORIM DIVORŢ FERICIT!
Nu mai suportăm telenovela lui Enache! Acest încurcă-lume trecut prin viaţă sau mai degrabă trecut de prima tinereţe, sau şi mai bine trecut pur şi simplu, ei bine, Adrian Enache a devenit mai enervant şi mai stresant decât orice personaj care se pretinde a fi masculin! Vine în faţa naţiunii să spună că divorţează, îi face publicitate şi avocatului care-l divorţează, o cere în căsătorie pe Marciuc prin intermediul presei şi îşi pune viaţa personală la dispoziţia devoratorilor de scandal de parcă ar fi la spectacol.

 

Asta în timp ce amanta de cursă lungă îi plăteşte cu aceeaşi monedă poliţele din cei 14 ani de amânări, afişându-se la rândul ei cu un grec. Ce ipocrizie fără margini! Amândoi spun că sunt "discreţi", dar se întrec în declaraţii prin tabloide! Amândoi fac paradă de religie, de biserică şi de spovedanii, vezi-Doamne cât de creştini sunt ei. Atunci cum rămâne cu porunca "să nu pofteşti la nevasta/bărbatul altcuiva"?

Ne-am săturat de "religioşii" care zic că "asta nu se pune". Măcar scutiţi-ne cu aşa-zisa voastră credinţă. Daţi-ne voie să ne îndoim şi de "sfaturile" "duhovnicului" care a pus umărul (a se citi piciorul!) la însărcinarea Iulianei cu Enache cel căsătorit. "A pus doar piciorul, cum spune preotul, pentru a rămâne însărcinată", declara Marciuc într-un interviu.

Şi Enache dă interviu la gazetă (doar e discret, nu?) şi zice: "Am aşteptat să-mi crească copiii, să-i pot explica fetiţei mele, să aibă vârsta să mă înţeleagă". Iar câteva rânduri mai jos tot el afirmă, atenţie: "Acum, Diana chiar nu mai înţelege nimic. Şi ce să-i explic?" Deci care-i logica lui Enache? Copilul tot n-a înţeles nimic. Când a văzut că Marciuc se afişează cu alt bărbat, a uitat subit de vârsta fetiţei şi-a dat năvală la tv să-şi ceară amanta de nevastă. De parcă nu putea s-o ceară pur şi simplu. Cui îi foloseşte acest joc de-a şoarecele şi arătatul pisicii? Şi de ce ţin aceşti oameni să-şi pună viaţa pe taraba... de ziare? Poate "mărturisesc" aceste vedete "discrete".

n) Ce fază tare! Să discuţi despre divorţ la "Happy Hour"! În fine, poate Lucia Bubulac, cât de curând ex-Crişan este fericită, din moment ce a declarat că abia aşteaptă să plece din căminul conjugal. Mai întâi însă, s-a dus la Cătălin Măruţă să dea din casă, deşi înţelegerea fusese ca nici unul dintre soţi să nu comenteze despărţirea la tv. După apariţia în direct a Luciei, a apărut replica lui Cătălin într-un tabloid: interpretul spunea că nu vrea ca fiica lui, Daria, care e în clasa a III-a, să sufere "în sufleţelul ei" că tatăl său zice una-alta la televizor.

Dar despre faptul că ar putea colegii ei să vină cu ziarul la şcoală şi să-i fluture articolele "mondene" pe sub nas oare ştie Cătălin Crişan? Fiindcă aşa i s-a întâmplat şi fetiţei lui Adrian Enache. Cine ştie ce-o fi şi în sufleţelul Dianei Enache?

 

Opera de trei parale
Mădălin Ionescu a prezentat recent un caz cu "conotaţii amuzante". O tânără care a rămas gravidă cu amantul s-a reîntors la bărbatul de care divorţase. Ce-o fi amuzant în asta? Nu e nici măcar tragi-comic, e doar una dintre miile de drame care se petrec în România. Concluzia pe care a formulat-o unul dintre invitaţi ar trebui să dea de gândit: "Roxana dă dovadă de imaturitate şi te întrebi care e vârsta ei reală, te întrebi dacă nu cumva e rămasă la 12-13 ani".

Dacă specialiştii îşi pun problema discernământului, de ce sunt transformate în "cazuri" necazurile acestor amărâţi? Şi tot la "Acces direct" s-a bălăcărit două... două. Nu contează numele, că oricum sunt nişte ratate din punct de vedere muzical: una a făcut playback, iar cealaltă n-a cântat deloc. Să le zicem "A" şi "E". Blonda sau bruna, ne e totuna: "Eşti o panaramă!". "Tu eşti piţipoancă!". "Vezi-ţi de ugerele tale, că sunt direct jaluzele!". "Pun pariu că cântă câinele mai bine ca tine!". "Un prieten mi-a zis că faci sex pe bani". "Ba nu fac! Tu ai treabă cu bulele!".

"Şi tu cu sexul pe bani!". "Nu, tu te ocupi de muls!". "Eşti o nesimţită!". "Iar tu o mulgătoare!". Dialogul gâştelor a fost întrerupt de apariţia următorului invitat. Fetelor, cum să vă explicăm pe înţelesul vostru? Să priceapă şi neuronul vostru că emisiunile de acest gen sunt făcute pentru a scoate în evidenţă prostia crasă, calitatea inferioară, lipsa de valoare! Sunt făcute să râdă lumea de voi, măi "divelor"! Căci titlul afişat pe ecran era mai mult decât sugestiv: "Porcăială de dive sau de panarame?". 

 

n) Sub titlul "Opereta sexuală", Cătălin Măruţă a dus în derizoriu declaraţiile hărţuitei Crina Matei, care povestea, cam teatral desigur, cum o fugărea directorul Operetei, Răzvan Dincă prin instituţie: "Crinuţa, dă-mi o guriţă!" Şi dă-i cu guriţa pe la toate posturile tv, într-un fel de "poşta redacţiei", ştiţi, rubrica aia unde vine fiecare să-şi spună păsul, căci după ce a lăsat-o Măruţă a luat-o Mădălin Ionescu, ba chiar a ajuns şi la "Observator". Oare de ce nu-l dă pur şi simplu în judecată şi îşi pune poalele-n cap? Fiindcă şi ei îi place să se expună. La televizor, bineînţeles.

 

E de porc
Prin emisiunea "Serviţi, vă rog" s-a fâţâit o ilustră necunoscută, una dintre non-valorile de succes, pe numele său Roxana Ilie, manechin(uit) de 19 ani. Acest "model" pe care vă sfătuim să nu-l urmaţi, nu ştia să facă deosebirea între un miel, un porc şi un viţel. Mai întâi a încercat să dea laptele din biberon la miel, apoi la porc şi-abia din a treia încercare a nimerit viţelul! În sfârşit, după ce i-a dat nea Marin indicaţii a înţeles şi ea care e animalul care trebuie hrănit.

Apoi, săraca vacă! Ce traumatizată o fi ieşit din această emisiune! Vă daţi seama ce chin, să-i invadeze teritoriul o "divă" care n-are minte nici cât un copil de grădiniţă. Despre un copil de clasa a cincea nici nu se pune problema. Ar părea doctor docent pe lângă ea! Nici o gulie nu ştia cum arată, iar ciorba numai ea ştie cum a făcut-o. Sperăm că invitaţii pe care i-a servit n-au avut nevoie de spitalizare.

În schimb, s-a descurcat de minune la aruncarea în fân executată de colegul de echipă manelist, care a profitat de ocazie şi s-a trântit peste ea. Prin ce s-a mai "remarcat" duduia la filmări? Şi-a desfăcut picioarele, în timp ce Vijelie o plimba cu roaba, secvenţă difuzată de zeci de ori la promo, în toată "splendoarea" sa. Alte "realizări": şi-a băgat coada de mătură între picioare, şi pe cea de la lopată, probabil i s-a părut mai groasă cea din urmă, şi i-a spus gazdei: "mă mănâncă rău". Trageţi (scuzaţi expresia) dumneavoastră concluzia. Dar să fie lungă, să-i ajungă.

n) Aceeaşi Roxana Ilie a apărut prin tabloide după ce "i-a propus o partidă de sex" unei oarecare Bianca. "E atât de bună încât i-aş pune-o şi eu!", a spus Ilie. Partea masculină din Roxana, adică. Evident, imediat s-au găsit nişte paparazzi care le-au "surprins" pe cele două "la ceas de seară, la o cafenea din Dorobanţi". De ce ar bea cineva cafea la ceas de seară? Numai dacă nu cumva caută cu lumânarea publicitate ieftină, fiindcă altfel nu e în stare să se facă remarcat. Talentul nu se măsoară în cozi de mătură ţinute între picioare şi nici în declaraţii umflate despre sex. Cât timp se "promovează" astfel, îngroaşă rândurile personulităţilor din show-bâz.


untitled-3.jpg

Citeşte Invitaţia la rezistenţă, completează următorul formular şi alătură-te Mişcării de rezistenţă


Email address*:
Mail type*:
Nume*:
Prenume*:
Telefon*:
Adresa:
×