x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Nicu Alifantis se lansează cu Jurnalul

Nicu Alifantis se lansează cu Jurnalul

19 Ian 2010   •   00:00
Nicu Alifantis se lansează cu Jurnalul
5508-111686-copalifantis2.jpgLuni, 25 ianuarie, Jurnalul Naţional va mai tăia o panglică inaugurală. Va lansa primul album al unui artist cu un cotidian.

Artistul în cauză - Nicu Alifantis - este validat de timp şi de pu­blic. Nu mai este o resuscitare sau o evocare a unor lucruri depozitate deja în memoria colectivă, este susţinerea unui lucru nou, a unui produs nou, ca să ne exprimăm în termenii economiei de piaţă.

"Cântece de şe­mi­neu" - ul­ti­mul (dar nu cel din urmă) album al lui Nicu Alifantis - se va lansa, aşadar, numai împreună cu Jurna­lul Naţional. 18 "cântece de şe­mi­neu" în pri­mă audiţie, toate marca Nicu Alifantis - cel pe care-l ştiţi, dar pe care-l descoperiţi nou şi proas­păt de fiecare dată -, se vor "abandona" cu în­cre­dere forţei de propulsie a unui ziar longeviv de mare tiraj, dinamic şi inventiv. Căci, aşa cum fostul tâmplar de la Teatrul Mic s-a specializat, cu timpul, în tâmplărie de cân­tece, Jurnalul s-a trans­­format, în cei 16 ani de existenţă, în bastion de rezistenţă împotriva imposturii de orice fel şi rampă de lansare a valorilor.

Că aşa este vom de­mon­stra-o încă o dată, propulsând albumul unui mare artist. "Cântece de şemineu" are un ambalaj rafinat şi se va servi la pa­chet cu Jurnalul Naţional luni, 25 ianua­rie, la un preţ special: 10,9 lei.

×
Subiecte în articol: special