x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Elena Udrea: "Dacă vă prezint semnăturile mele, n-o să regăsiţi 50 la fel"

Elena Udrea: "Dacă vă prezint semnăturile mele, n-o să regăsiţi 50 la fel"

de Victor Ciutacu    |    05 Aug 2009   •   00:00
Elena Udrea: "Dacă vă prezint semnăturile mele, n-o să regăsiţi 50 la fel"

Într-un comunicat de presă, Elena Udrea a precizat că declaraţia de avere şi cea de interese din 10.06.2009 au fost completate la cabinetul ei, semnate personal şi depuse în termen legal la Guvern.

Ea a recunoscut însă că nu a semnat declaraţiile din 12.06.2009.
"Declaraţia de avere şi cea de interese din 12.06.2009 sunt de asemenea completate la cabinet, însă sunt nesemnate deoarece mă aflam în vizită de lucru în Delta Dunării şi era necesar a fi depuse şi la Parlament în termenul legal. Pe cele două declaraţii din 12.06.2009 a fost scris însă în clar numele meu de către persoana care le-a depus la Camera Deputaţilor", se arată în comunicat.

În ceea ce priveşte un al treilea document, a cărui semnătură a fost analizată astăzi de către un expert grafolog, Udrea a spus că îi aparţine şi a menţionat că semnăturile ei nu sunt la fel în foarte multe cazuri. "Dacă vă prezint semnăturile mele, n-o să regăsiţi 50 la fel", a spus Elena Udrea.

Referindu-se la semnătura din cartea de onoare a Bursei de Valori Bucureşti, Udrea a spus că era foarte emoţionată şi este foarte posibil ca semnătura ei să fi fost deformată.


"Nu sunt semnate de aceeaşi persoană"

Sursa: realitatea.net

Ultimele două declaraţii de avere depuse la Guvern şi la Parlament de Ministrul Turismului, Elena Udrea, nu sunt semnate de aceeaşI persoană. Verdictul îi aparţine unui expert în grafică consultat de Realitatea TV, care a analizat semnăturile ministrului, prezentate în exclusivitate de Jurnalul Naţional. Acesta a declarat, în emisiunea "Realitatea zilei", că persoana care a semnat documentul din data de 10 iunie 2009 nu este aceeaşi cu cea care a semnat documentul datat 12 iunie 2009. "Semnăturile nu prezintă aceleaşi caracteristici grafice", a declarat grafologul.  






Semnătura Elenei Udrea loveşte din nou!
Personalitatea multiplă a Duduii generează situaţii legal inexplicabile; poate clinic, da' pe zona juridică acţiunile ei pot provoca deranj mare.

După ce v-am prezentat, în exclusivitate, cele două semnături total diferite folosite de Elena Udrea, la doar două zile distanţă, pe declaraţiile de avere depuse-n două locuri diferite, azi ne simţim onoraţia să vă anunţăm că semnătura loveşte din nou.

În contractele de muncă de la Ministerul Turismului, parafate şi ştampilate ca la carte, Elena Udrea semnează - închinaţi-vă, oameni buni! - altfel. Adică altfel decât în celelalte două ocazii.

Poate, cumva, până la urmă suntem obligaţi să luăm în calcul şi această variantă, ministrul Turismului îşi asortează poşetele cu semnăturile. Dacă nu e aşa (iar verdictul nu ni-l poate da decât analistul de modă al postului Realitatea TV, Robert Turcescu), poate ne răspunde, totuşi, cineva: până la urmă, cine semnează pentru Elena Udrea? Ştim că sună obsesiv nedumeririle noastre, da' avem o dilemă: chemăm Salvarea sau Procuratura?

0-98639-022.jpg

×
Subiecte în articol: semnătura