x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CM Handbal tineret - Bronz pentru tricolore

CM Handbal tineret - Bronz pentru tricolore

de Ovidiu Ciutescu    |    22 Aug 2006   •   00:00

Plecate in Canada cu obiectivul de a obtine o medalie, handbalistele pregatite de Gavril Kozma au fost la un pas de a juca finala impotriva Coreii de Sud, dar au pierdut in prelungiri cu Danemarca. Pana la urma, tinerele tricolore au castigat medaliile de bronz dupa victoria cu 30-28 in fata Frantei.

PERFORMANTA. "Intrebati acasa cum se vede acest bronz. Noua nu ne-a dat nimeni nici macar un telefon aici !", a spus Remus Draganescu, seful delegatiei tricolore din Canada. Totusi, el era fericit de evolutia echipei, mai ales din finala mica: "Repriza secunda a fost fantastica. Franta ne conducea la opt goluri si am invins la o diferenta de doua goluri. Atunci si-au aratat adevaratul caracter si adevarata lor valoare".

VEDETE. Dovada valorii romancelor s-a evidentiat si in alegerea celor mai bune jucatoare ale turneului. Daca extrema stanga Elena Dinca a fost aleasa in echipa tip, interul stanga, brasoveanca Cristina Neagu a fost desemnata cea mai buna jucatoare a turneului. Ieri, handbalistele tricolore au vizitat stadionul Olimpic din Montreal, iar astazi, la ora 13:20, vor reveni in tara cu o cursa de linie. Pentru medalia obtinuta, ele vor fi premiate de ANS cu cate 2.000 RON. (Ovidiu Ciutescu)

×
Subiecte în articol: sport