x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Copos a evitat dezastrul

Copos a evitat dezastrul

de Marius Mihalcea    |    31 Mar 2009   •   00:00

Cu patru zile înaintea derby-ului din Ştefan cel Mare, giuleştenii au scăpat de ameninţarea cu retrogradarea, principalul acţionar al clubului achitând cele 2,5 milioane de euro datorate bugetului de stat.



Dacă George Copos nu ar fi plătit aceşti bani până cel târziu azi, gruparea de lângă Podul Grant nu ar fi primit licenţa pentru sezonul 2008-2009, astfel că la finalul actualului campionat, indiferent de locul pe care l-ar fi ocupat, ar fi fost retrogradată în eşalonul inferior şi ar fi fost exclusă din Cupele Europene. "Mă bucur că am scăpat de această problemă, chiar eram îngrijoraţi. Acum, că s-a rezolvat totul, nu ne rămâne decât să ne concentrăm asupra meciului de sâmbătă. Sper să-i facem şi noi o bucurie domnului Copos, care a revenit lângă noi, şi să obţinem un rezultat bun în Ştefan cel Mare", a declarat directorul tehnic al "vişiniilor", Nicolae Manea.

Veşti bune şi în tabăra lui Dinamo, chiar dacă acestea nu au nici o legătură cu meciul de sâmbătă cu Rapid. Accidentat la ligamentele colaterale în octombrie 2008, în partida cu CFR Cluj, apoi operat la clinica renumitului doctor Martens, din Belgia, Florin Bratu a revenit ieri pe gazon. Timp de 45 de minute, atacantul de 29 de ani al "câinilor" a făcut câteva alergări uşoare şi mai multe exerciţii de streching, dar tot nu şi-a putut ascunde mâhnirea atunci când a luat loc pe iarbă şi a asistat la miuţa colegilor. "Doamne, ce-aş intra şi eu, dar mai am un pic de aşteptat până să mă bag la joc!", a spus Bratu pentru dinamovisti.ro.

×
Subiecte în articol: sport