x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Everton 5-1 / Victime sigure in calea "cainilor"

Dinamo - Everton 5-1 / Victime sigure in calea "cainilor"

de Vicentiu Neagoe    |    17 Sep 2005   •   00:00
Dinamo  -  Everton 5-1 / Victime sigure in calea "cainilor"

Veniti la Bucuresti cu declaratii sforaitoare, in care pomeneau si de o eventuala castigare a Cupei UEFA, englezii de la Everton au fost calcati in picioare de trupa lui Andone.

EXTAZ. La finalul partidei, tehnicianul formatiei din Soseaua Stefan cel Mare a afirmat ca victoria repurtata joi seara este cel mai important eveniment din cariera sa de antrenor. "Am facut o partida extraordinara in conditiile in care am intalnit o echipa puternica din campionatul Angliei. In prima repriza am aratat putina teama, dar dupa pauza n-am avut alta sansa decat sa atacam mai mult si asa au venit si ocaziile. Cred ca a fost cea mai buna repriza de doi ani si jumatate de cand sunt la Dinamo. Am dat dovada de multa umilinta si spirit de sacrificiu si suntem acum favoriti la calificare, desi stiu ca nu vom avea un meci usor la Liverpool", a declarat antrenorul "cainilor".

AGONIE. De partea cealalta, tehnicianul lui Everton, David Moyes, a fost consternat la iesirea de la vestiare: "Este cea mai proasta seara pe care am avut-o vreodata. In prima repriza am jucat binisor, dar in partea secunda am fost dominati clar. Nu stiu ce s-a intamplat cu echipa mea si ii inteleg pe suporteri ca sunt frustrati dupa un asemenea rezultat". (Vicentiu Neagoe)

ENGLEZII, DESFIINTATI
Asa cum era de asteptat, presa insulara i-a desfiintat pe jucatorii lui Everton dupa infrangerea suferita joi la Bucuresti. "Suporterii lui Everton ramasi pe aeroportul din Liverpool au fost norocosi, dupa ce echipa antrenata de David Moyes a fost umilita cu scorul de 5-1 in Romania, iar acum are de urcat un munte pentru a-si asigura un loc in grupele Cupei UEFA. Sunt zile dificile pentru antrenorul scotian", noteaza Evening Standard, in vreme ce Dailly Mirror este si mai caustic: "Everton a fost avertizata sa stea departe de caini in timpul vizitei de la Bucuresti. Nu este bine sa te pui cu corciturile de prin partile acestea, mai ales ca poarta rabie si o anumita forma de tifos. In ciuda acestui sfat, Everton a fost distrusa de Cainii Rosii, numele celor de la Dinamo Bucuresti". La randul sau, celebrul The Sun noteaza ca aventura europeana a lui Everton s-a incheiat: "Totul parea foarte frumos la pauza. Dar cele patru goluri din repriza a doua au distrus caramelele (n.r. - Toffees - porecla data jucatorilor de la Everton). Ce contrast fata de sezonul trecut!".

×
Subiecte în articol: sport everton