x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Prin Mutu se distrage atenţia"

"Prin Mutu se distrage atenţia"

de Mihai Igirosanu    |    14 Oct 2009   •   00:00
"Prin Mutu se distrage atenţia"
Sursa foto: Dan Marinescu/Jurnalul Naţional

Impresarul lui Adrian Mutu, Victor Becali, a vorbit pentru Jurnalul Naţional despre atmosfera creată în ultimele zile în jurul atacantului Fiorentinei, transformat în principalul vinovat pentru eşecul umilitor al tricolorilor la Belgrad.

Jurnalul Naţional: În direcţia lui Mutu s-au lansat acuze atât direct, cât şi indirect...

Victor Becali: Consider că ieşirea lui de acum câteva zile îi afectează mai mult imaginea. Nu mi se pare normal ca eşecul, pe care ar trebui să şi-l asume toţi din jurul echipei naţionale, şi nu numai, să fie pus doar în spatele lui Mutu, care văd că este pus la zid. De fapt, prin Mutu se încearcă să se distragă atenţia, să se acopere cauzele care au condus la acest eşec. Nu cred că Mutu a jucat şi la naţionala under 21 sau la cea under 19...

 

Care a fost greşeala lui Adrian?

Repet, imaginea lui are de suferit din greşelile pe care trebuie să şi le asume. Trebuie să-şi ceară scuze faţă de colegi, dar acestea sunt probleme care pot fi rezolvate între el şi selecţioner.

 

Aţi vorbit cu el?

Vă daţi seama că se simte umilit, nu e uşor să te întorci la echipa de club, unde eşti vedetă, cu cinci goluri în sacoşă. E afectat şi de atmosferă, logic, are nevastă, are prieteni care citesc ziare, se uită la televizor.

 

Cum comentaţi acea ieşire a lui?

A fost ceva normal, s-a întâmplat să fie acolo cele două fete, care am observat că au apărut peste tot de atunci. Numai la rubrica meteo nu le-am văzut. Altfel, declaraţiile lor au fost normale, au spus că au fost acolo, nu au inventat absolut nimic.

 

Cât este de vinovat selecţionerul pentru acest eşec?

Nu era obiectivul lui să califice naţionala la CM 2010. Cred că are timpul necesar să-şi formeze echipa pentru viitoarele preliminarii. În încheiere, aş vrea să mai lămuresc ceva. Am citit într-un ziar că Giovani ar fost la Novi Sad, ceea ce este fals, dar şi că Alin Stoica ar fi reprezentat de firma noastră, ceea ce este o altă minciună.

×
Subiecte în articol: sport