x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic – manager, Stoichiţă – antrenor

Rednic – manager, Stoichiţă – antrenor

de Mihai Igirosanu    |    18 Mai 2010   •   00:00
Rednic – manager, Stoichiţă – antrenor
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

Steaua a învins duminică, cu 2-0, pe Universitatea Craiova, încă speră la o clasare pe locul 2, care duce în preliminariile Ligii Campionilor, însă situaţia băncii tehnice este incertă, iar conflictul cu suporterii pare foarte greu de stins.

După tentativele ca şi eşuate de a-i readuce în Ghencea pe Gică Hagi sau pe Victor Piţurcă, patronul Gigi Becali s-a reorientat către o altă variantă. Surse apropiate clubului susţin că, în aceste zile, Becali s-a întâlnit şi a purtat mai multe discuţii cu Mircea Rednic. "500 la sută sunt decis în privinţa noului antrenor al Stelei", s-a exprimat Gigi Becali în desele şi deja plictisitoarele sale apariţii televizate. De altfel, Rednic a văzut deja, pe viu, foarte multe partide ale Stelei în acest retur.

În Ghencea, "Puriul" ar putea fi instalat ca manager, urmând a lucra în echipă cu actualul antrenor principal, Mihai Stoichiţă. Acum câteva zile, Panduru şi-a anunţat despărţirea de Steaua, din funcţia de manager, după meciul de la Piteşti, cu Internaţional. "Am suportat până acum, mai suport o etapă şi mă voi gândi abia atunci dacă aş mai putea antrena Steaua şi în campionatul următor. Să se termine campionatul şi mai vorbim. Nu are rost să anticipăm acum", a spus Stoichiţă după victoria împotriva Craiovei.

Gigi Becali a dezvăluit că pregăteşte o mare surpriză: "Steaua are un nou antrenor, dar nu pot să vi-l spun. Vom vorbi după finalul campionatului, s-ar putea să aveţi o mare surpriză. Toată lumea o să vorbească despre Piţurcă, dar o să explodeze o adevărată bombă. Voi aduce şi un manager sportiv. Noul antrenor şi-a stabilit staff-ul şi toate pretenţiile, dar mie nu mi le-a spus. Eu doar i-am pregătit bugetul pentru transferuri". N-ar fi exclus însă ca Rednic să fie antrenorul echipei, iar Stoichiţă să devină manager.


Ogăraru - la Hertha, Rădoi - spre PSG
Doi foşti jucători importanţi din trecutul apropiat al Stelei, George Ogăraru şi ex-căpitanul Mirel Rădoi, sunt foarte aproape de a evolua din sezonul următor în campionatele Germaniei şi, respectiv, Franţei. Deşi nu a evoluat în nici un meci pentru Ajax în acest sezon, Ogăraru a profitat de faptul că "lăncierii" i-au permis să plece gratis şi a ajuns la o înţelegere cu Hertha Berlin, recent retrogradată din Bundesliga. Fundaşul dreapta a fost dorit şi în Liga 1, de Steaua şi de FC Vaslui. Pe de altă parte, fostul căpitan al Stelei, actualul jucător al saudiţilor de la Al Hilal, Mirel Rădoi ar putea ajunge la proaspăta câştigătoare a Cupei Franţei, Paris Saint-Germain.

Conform site-ului PSGteam, "jucătorul se află în atenţia conducătorilor lui PSG şi ar dori să revină în Europa după un an petrecut la arabi". Mirel Rădoi are 29 de ani şi evoluează la Al Hilal din ianuarie 2009.

×
Subiecte în articol: sport