x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tamaş, trei pahare

Tamaş, trei pahare

de Marius Mihalcea    |    10 Noi 2009   •   00:00
Tamaş, trei pahare
Sursa foto: Gabi Arsenie/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Suspectat de şefii clubului că şi-a petrecut noaptea de dinaintea derby-ului consumând alcool, fapt pentru care nici n-a rezistat mai mult de o repriză, fundaşul a fost apărat de "secundul" Ionel Ganea.



Doar 45 de minute a evoluat Gabriel Tamaş duminică seară, în derby-ul rundei a 13-a a Ligii 1, dar chiar şi aşa fundaşul împrumutat până în vară de la Auxerre tot a "reuşit" să se umple de ruşine. A gafat impardonabil la golul înscris în debutul meciului de Ioniţă, iar până la pauză, când a fost înlocuit cu L. Goian, a avut alte câteva intervenţii de-a dreptul hilare. "Golul Rapidului a venit după o eroare a fundaşului nostru central-dreapta, nu mai reţin cum îl cheamă şi cred că nici n-o să-mi aduc aminte prea curând. Sunt unii jucători care nu înţeleg că nu vor mai primi credit doar pentru că afirmă că au făcut ceva pentru clubul ăsta. Dinamo a plătit salarii şi prime chiar şi pentru contraperformanţă, lucru care nu se va mai întâmpla", a declarat după meci preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, căruia îi ajunsese între timp la ureche şi informaţia că Tamaş şi-ar fi petrecut noaptea de dinaintea derby-ului cu multă băutură.

PLEDOARIE NEREUŞITĂ

Câteva ore mai târziu, Ionel Ganea i-a sărit în apărare fotbalistului. "Sunt surprins de ce aud, pentru că Tamaş nu a avut o noapte mai lungă, el a fost în cameră la 11 fără un sfert, eu am făcut controlul. Era în pat. Eu am adormit la ora trei şi nu cred că el s-a mai trezit. Tamaş a băut trei pahare de vin şi mă jur pe Sfânta Cruce că aşa a fost. A fost înlocuit la pauză, pentru că nu se simţea bine şi a cerut schimbarea. Mi-a zis: «Nu mă pot concentra, schimbaţi-mă!»", a declarat la Fanatik Show proaspătul antrenor secund al "roş-albilor". Numai că pledoaria "Ganezului" nu doar că nu a limpezit apele, ci, din contră, le-a învolburat şi mai tare. "Nu cred că Tamaş a băut trei pahare de vin, dar, dacă le-a băut, nu cred că trebuia să se ajungă la cifra asta în prezenţa lui Ganea", a replicat Nicolae Badea. Cum Gabi Tamaş este recidivist, acesta riscă să fie exclus din lot cel mai târziu la iarnă.

"Dulău" rău

Viorel Hizo continuă războiul cu finanţatorul Rapidului, George Copos. "Vă mai amintiţi acel meci de la Braşov din 2002, când Rapidul s-a retras de pe teren şi apoi a pierdut la masa verde cu 3-0 şi a fost depunctată cu un punct? Acolo a fost mâna lui Copos, fiindcă eu, care eram la vremea respectivă antrenorul Rapidului, nu am vrut nici o clipă să scot echipa de pe teren. A intervenit însă domnul Copos, care le-a dat dispoziţie jucătorilor să nu mai continue jocul. Mai târziu mi-a spus şi motivul pentru care a recurs la acest gest. Ştiţi care a fost acesta? Copos nu a dorit ca Rapidul să câştige campionatul, fiindcă nu era dispus să dea primele pe care le promisese înaintea campionatului în cazul în care am fi cucerit titlul", a spus "Dulăul" la Telesport duminică seară.

×
Subiecte în articol: sport