x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Avocaţii lui Mutu, mulţumiţi cu înjumătăţirea salariului. Clubul ceruse oprirea întregului venit!

Avocaţii lui Mutu, mulţumiţi cu înjumătăţirea salariului. Clubul ceruse oprirea întregului venit!

26 Oct 2010   •   00:00
Avocaţii lui Mutu, mulţumiţi cu înjumătăţirea salariului. Clubul ceruse oprirea întregului venit!
Sursa foto: /AFP

Unul dintre avocații atacantului Adrian Mutu, Paolo Rodella, a declarat, marţi, la RadioBlu, că este mulţumit cu decizia reducerii cu 50 la sută a salariului fotbalistului în perioada suspendării pentru dopaj, deoarece Fiorentina ceruse iniţial oprirea întregului venit, informează site-ul violanews.com.

"Confirm reducerea cu 50 la sută a salariului lui Adrian în cele nouă luni de suspendare, dar în acest moment nu am citit cele 11 pagini cu motivarea. Decizia este mulţumitoare, pentru că Fiorentina ceruse suspendarea întregului salariu pentru perioada în cauză. Adrian şi-a primit salariul până în martie şi o parte din aprilie, apoi nu a mai încasat nici un ban în aşteptarea sentinţei. Este o veste bună pentru Mutu într-un moment dificil", a spus Rodella.

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat, în 29 ianuarie, pentru nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu expiră vineri şi ar putea reveni pe teren la partida de duminică, din deplasare, cu formaţia Catania.

Fiorentina l-a achiziţionat pe Mutu în 2006, contra sumei de opt milioane de euro, jucătorul român având un contract până în 2012 cu clubul din Florenţa.

×
Subiecte în articol: stiri