x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hagi a obţinut prima victorie de la revenirea la Galatasaray

Hagi a obţinut prima victorie de la revenirea la Galatasaray

31 Oct 2010   •   00:00
Hagi a obţinut prima victorie de la revenirea la Galatasaray
Sursa foto: /Reuters

Formaţia Galatasaray Istanbul a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Antalyaspor, în campionatul Turciei, aceasta fiind prima victorie obţinută de antrenorul Gheorghe Hagi în al doilea său mandat. Pentru Galata au marcat Servet 31 şi Pino 34, în timp ce pentru Antalyaspor a redus din dieferență Nizam 55.

"Nu am făcut un meci extraordinar, dar punctele sunt importante, suporterii au fost alături de noi şi asta a contat. Ei sunt obişnuiţi cu victoriile, însă înţeleg perioada pe care o traversăm. Galatasaray e casa mea, cunosc foarte bine locul în care lucrez. Muncesc cu plăcere aici, e un club important în cariera mea. Sper să fiu inspirat şi să creştem împreună", a spus Hagi, după meci, la GSP TV.

"Aşteptăm să reintre cât mai repede şi jucătorii accidentaţi, nu ştiu dacă la meciul următor, însă peste două etape aş vrea să-i am pe Baros şi Kewell. Vrem să adunăm puncte, să urcăm, pentru că avem potenţial", a mai spus Hagi.

Presa turcă a salutat și ea victoria Galatei. "Hagi continuă să schimbe identitatea lui Galatasaray. Pe margine, antrenorul român s-a consumat mai mult decât echipa. Nu a avut multe soluţii, cu Baros, Elano, Arda, Kewell şi Ayhan accidentati, dar a reuşit un rezultat excelent", notează Fanatik.

"Fiecare meci e important pentru Galata şi se pare că Hagi a reuşit două rezultate foarte bune până acum cu Cim Bom. Partidă dificilă cu Antalyaspor, dar antrenorul român a dovedit că se poate descurca şi fără jucători de maximă importanţă", a scris şi Hurryiet.

În primul său meci de la revenirea sa, Galatasaray a remizat, în deplasare, scor 0-0, cu Fenerbahce.

×
Subiecte în articol: stiri