x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Marius Gliga: "Participarea României la Ice Hochey Challenge Cup este o provocare"

Marius Gliga: "Participarea României la Ice Hochey Challenge Cup este o provocare"

10 Noi 2010   •   00:00
Marius Gliga: "Participarea României la Ice Hochey Challenge Cup este o provocare"
Sursa foto: /Intact Images

Directorul tehnic din cadrul Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Marius Gliga, a declarat că participarea echipei României la Ice Hockey Challenge Cup este o provocare, informează site-ul rohockey.ro.

"Participarea echipei noastre la această competiţie reprezintă o provocare, la fel cum este şi din punct de vedere organizatoric. Echipele cu care ne întâlnim sunt de valori apropiate. Croaţia şi Serbia au jucat la ultimul Campionat Mondial, în Divizia 1, în timp ce Spania a promovat la ultima editţe. Aşadar, o ocazie bună să ne măsurăm cu formaţii care aspiră la prezenţa în Divizia 1 a Campionatului Mondial", a spus Gliga.

Oficialul Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă a subliniat că echipa antrenată de canadianul Tom Skinner este una în formare şi speră să se ridice la nivelul acestei competiţii. "România are o echipă în formare, în care experienţa jucătorilor cu state vechi la naţională trebuie să se îmbine cu entuziasmul şi forţa cu care vin tinerii în familia hocheiului. Acest turneu va fi, cu siguranţă, benefic şi sper să ne ridicăm la nivelul acestor aspiraţii, dar şi la un nivel bun de organizare. Braşovul va fi gazda perfectă pentru un turneu de hochei de asemenea anvergură", a completat Gliga.

Challenge Cup se va disputa, începând de joi şi până sâmbătă, la Patinoarul Olimpic din Braşov cu participarea naţionalelor României, Croaţiei, Serbiei şi Spaniei.

×
Subiecte în articol: stiri