x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Terim a refuzat oferta Galatei, Hagi rămâne în cărţi!

Terim a refuzat oferta Galatei, Hagi rămâne în cărţi!

20 Oct 2010   •   00:00

Tehnicianul Fatih Terim, despre care presa turcă a scris că ar urma să preia postul de antrenor principal al echipei Galatasaray, a refuzat oferta grupării din Istanbul, din motive familiale, informează ajansspor.com. Informaţia este confirmată şi de cotidianul sportiv Fanatik, care scrie că oficialii clubului turc sunt în stare de şoc după acest refuz

Jurnalul menţionează însă că preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, s-a întâlnit la baza sportivă din cartierul Florya cu Terim şi că motivul pentru care cei doi nu s-au înţeles nu este unul legat de familie. Tehnicianul ar fi cerut să i se garanteze transferuri în iarnă, să se renunţe la unii jucători străini şi turci din echipă şi în locul lor să fie aduşi alţi fotbalişti. "Deoarece cele două părţi nu s-au înţeles, Fatih Terim a refuzat oferta de a ajunge pentru a treia oară la conducerea tehnică a lui Galatasaray", notează cotidianul citat.

Fanatik anunţase miercuri dimineață că Fatih Terim s-a înţeles în toate privinţele cu conducerea clubului Galatasaray pentru preluarea postului de antrenor principal şi va conduce prima şedinţă de pregătire de la revenirea la gruparea turcă, la ora 17:30.

Miercuri dimineaţă, Galatasaray a reziliat contractul tehnicianului olandez Frank Rijkaard, de comun acord cu acesta.

Pentru postul de antrenor principal al echipei din Istanbul este vehiculat şi numele românului Gheorghe Hagi. Cotidianul Sabah a scris, marţi, că românul s-a înţeles într-o proporţie foarte mare cu conducerea clubului turc.

×
Subiecte în articol: stiri