x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Giulia şi DJProject, prietenie pe termen lung

Giulia şi DJProject, prietenie pe termen lung

de Roxana Ioana Ancuta    |    06 Noi 2009   •   00:00
Giulia şi DJProject, prietenie pe termen lung

Giulia face parte acum din trupa DJ Project. Printr-o conjunctură fericită, ea a ajuns să cânte alături de una dintre cele mai de succes trupe româneşti. "Vrem să menţionăm, totuşi, că a fost şi alegerea fanilor ca Giulia să ia locul fostei soliste", spune Maxx, unul dintre componenţi.



"Ea era cea mai bună variantă, având în vedere că ne cunoaştem de  mulţi ani şi am cântat de foarte multe ori împreună. Noi aveam nevoie de o artistă cu foarte multă experienţă, iar de-a lungul anilor a dovedit că este fanul nr 1 al acestui proiect". Adevărul este că Giulia se număra printre admiratorii DJ Project, obişnuia să le fredoneze melodiile, considerând că fiecare dintre ele se legau într-un fel sau altul de câte o perioadă a vieţii ei. "Întotdeauna m-am considerat fan DJ Project. Mă ştiu cu Gino şi Maxx din 2000, ne-am întâlnit la multe concerte, iar în unele dintre ele am şi cântat împreună. Faptul că am ajuns la această colaborare nu a putut decât să mă bucure foarte mult. Acum pregătim un album nou, însă de obicei la piesele DJ Project se lucrează foarte mult, până când fiecare dintre ele ajunge un potenţial single de no. 1, aşa că va mai dura până va apărea pe piaţă. Deocamdată vom lansa o piesă mai veche, reorchestrată şi înregistrată cu vocea mea. Am să vă spun şi un secret, melodia numită «NU» este una dintre preferatele mele, ea va beneficia şi de un videoclip ale cărui filmări vor începe într-o săptămână. În rest, ce aş putea să mai spun, povestea colaborării mele cu DJ Project este... un vis care a devenit realitate. Atât pentru mine, cât şi pentru Gino şi Maxx".

Giulia: "Povestea colaborării mele cu DJ Project este... un vis care a devenit realitate. Atât pentru mine, cât şi pentru Gino şi Maxx"

×
Subiecte în articol: vedete