x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Andrei Ionescu, contrazis de tata

"U" Craiova - Andrei Ionescu, contrazis de tata

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    13 Feb 2007   •   00:00
"U" Craiova - Andrei Ionescu, contrazis de tata

Comisia pentru Statutul Jucatorului va analiza azi cererea formulata de clubul din Banie impotriva lui Andrei Ionescu prin care oltenii solicita suspendarea fotbalistului din vara pe termen de doi ani.

CRITICAT. Dupa ce Ionescu a refuzat sa mai semneze cu "Stiinta" un nou contract, cerandu-i patronului Adrian Mititelu sa-l lase sa plece in Olanda, jucatorul este acum criticat dur chiar de tatal sau. "Dreptatea este de partea Universitatii si a domnului Adrian Mititelu si sigur Andrei va fi suspendat pentru doi ani. Oricum, fiul meu greseste!", a afirmat Victor Ionescu. Acesta crede ca, in situatia in care Andrei va fi suspendat, cariera fiului sau ar putea fi periclitata: "Eu stiu ce inseamna sa nu joci o perioada. Face o mare greseala, i-am spus asta, dar nu m-am inteles cu el. M-a amenintat ca are bani pusi deoparte si ca va pleca de acasa! E treaba lui, eu i-am spus sa se gandeasca bine, altfel sa puna burta pe carte, sa invete, ca numai scoala este viitorul lui". Ionescu senior crede insa ca partile se pot impaca. "Daca i se va face o oferta mai mare, pe trei ani, in care sa castige mai mult decat cei 500.000 de euro promisi initial, cred ca ar semna.

Eu voi ramane prieten cu domnul Adrian mereu. Sunt de acord cu supararea lui. Dar, pe de-o parte are dreptate. E adevarat ca initial trebuia sa-i dea un teren lui Andrei, insa intelegerea a picat ulterior. Nu acesta este motivul neintelegerii, ci tentatiile care au venit din strainatate", a mai spus parintele jucatorului.

×
Subiecte în articol: sport