x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Basarab Panduru: "Imi doresc sa se califice Steaua, pentru ca sunt stelist !"

Basarab Panduru: "Imi doresc sa se califice Steaua, pentru ca sunt stelist !"

de Larisa Calistru    |    15 Feb 2007   •   00:00
Basarab Panduru: "Imi doresc sa se califice Steaua, pentru ca sunt stelist !"

Tehnicianul echipei FC Farul a declarat astazi, in cadrul unei conferinţe de presa, ca va ţine pumnii echipei la care a cunoscut cele mai mari satisfacţii, Steaua, in dubla mansa cu FC Sevilla, din 16-zecimile Cupei UEFA.

« Steaua va ocupa intotdeauna un loc aparte in sufletul meu. Voi privi meciul la televizor «, a spus Basarab Panduru. Acesta regreta ca nu poate fi prezent in tribunele stadionului, dar a precizat ca munca la Farul este in acest moment mai importanta pentru el : » Am avut bilete la meci,dar am renunţat la ele in ultimul moment. Vineri am doua antrenamente cu Farul si nu puteam lipsi » . Acesta a mai precizat ca Dinamo va avea o misiune dificila in returul cu Benfica, si ca nu isi da seama daca formaţia din Soseaua Stefan cel Mare a avut sau nu ghinion sa primeasca gol in finalul meciului.

Marcel Otvos : "Sper ca tricoul lui Pascovici sa ma poarte spre echipa naţionala"

Transferat in aceasta iarna de la Gloria Buzau, din liga a II-a, mijlocasul Marcel Otvos a fost golgeterul «marinarilor » in turneul din Cipru, avand sanse reale de a prinde un post de titular in partea a doua a campionatului. Fotbalistul va imbraca tricoul cu nr. 4 , care in trecut i-a aparţinut fundasului stanga Cosmin Pascovici, care a cochetat cu echipa naţionala.» Ma simt foarte bine la Farul, colegii si antrenorii m-au primit bine. Incerc sa ii calc pe urme lui Cosmin» , a glumit jucatorul.

Ben Teekloh : "Sunt privilegiat ca joc la Farul"

Internaţionalul liberian Ben Teekloh a marturisit ca a ales Farul pentru ca i-a placut atmosfera din cadrul lotului. Teekloh, care a adunat 23 de selecţii in naţionala Liberiei este favoritul fostului mare internaţional George Weah. "M-a selecţionat la echipa naţionala cind aveam doar 17 ani ani. Pentru mine, George Weah este ca un tata", a declarat jucatorul in virsta de 23 de ani. Este un mare privilegiu pentru mine sa joc la Farul. Imi place aceasta echipa si ma bucur ca i-am lasat o prima impresie favorabila antrenorului Basarab Panduru. Pot insa mai mult de atat. Sunt sigur ca, dupa ce voi fi pregatit pe deplin, jocul meu va mulţumi si mai mult El va debuta in faţa propriilor suporteri simbata, cind "rechinii" vor incheia seria amicalelor, intilnind la Constanţa echipa de liga secunda Delta Tulcea.

Antrenorul Farului, Basarab Panduru este deranjat de faptul ca nu este intrebat de catre conducere atunci cand sunt adusi jucatori la echipa. "Nu consider ca este normal ca Ion Marin sa decida ce jucatori trebuie transferaţi. Din pacate conducerea nu are incredere in mine in acest moment, poate cine stie, faptul ca sunt mai nou aici face ca directorul tehnic Ion Marin sa aiba mana libera mai mult decat mine.

Probabil ca la victorii toata lumea va spune ca este meritul lor, iar la infrangeri toata vina va cadea asupra mea. Eu nu imi pot reprosa nimic din ce am facut pana acum la Farul, cred ca am reusit sa fac lucruri bune si sper ca rezultatele sa se vada in continuare. Atat Ben Teekloh cat si Marcel Otvos sunt jucatori pe care nu ii cunosc si care nu au fost in nici un caz propusi de mine. El l-am vrut doar pe Tilinca dar nu s-a putut realiza acest transfer. Din punctul meu de vedere, am "transferat" mai mulţi jucatori precum Apostol, Todoran, Maxim, Barbu, Farmache, Nae sau Tibor Moldovan, in sensul ca am reusit sa ii determin sa joace astfel, sa aiba o alta atitudine pe teren. Acestia sunt oamenii mei de baza la Farul. Am venit aici din placere si momentan nu m-am gandit daca voi continua din vara cand imi expira contractul.

Farul ar putea insa sa se bata pentru primele locuri de abia peste 2-3 ani daca va fi aceiasi stabilitate. Momentan nu ne permitem sa cumparam jucatori de 7-800 sau 1 milion de euro. Vreau sa continui munca la Farul dar daca nu vor avea incredere in mine, voi pleca in alta parte. Va fi un retur greu pentru orice echipa de la locul 7-8 in jos, nu numai pentru Farul. Am incredere insa ca vom indeplini obiectivul de a ne salva de la retrogradare", a afirmat Panduru.
×
Subiecte în articol: sport basarab panduru echipa farul