x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie A început ”Allegria” – concursul copiilor români talentați de pretutindeni

A început ”Allegria” – concursul copiilor români talentați de pretutindeni

09 Iun 2020   •   16:50
A început ”Allegria” – concursul copiilor români talentați de pretutindeni

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a lansat Ediția Online a Concursului Național de Tinere Talente ”Allegria”. Zeci de copii și tineri talentați s-au înscris deja la prima rundă concursului.

Concursul de Tinere Talente „Allegria” este unul dintre proiectele care își propun să descopere și să promoveze noi talente în rândul copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani. Fie că vorbim despre muzică, dans, teatru, pictură, abilități de logică matematică sau orice alt talent, concursul le oferă copiilor și tinerilor români, din toate colțurile lumii, șansa de a se face remarcați și de a-și testa propriile aptitudini.

Prestațiile concurenților vor fi evaluate de către un juriu de specialitate, care va fi diferit la fiecare rundă, compus din profesori de muzică, interpreți, compozitori, realizatori radio-TV, actori, coregrafi, dansatori, artiști plastici. Președintele Juriului este marea soprană Felicia Filip, Directorul General al Operei Comice pentru Copii.

Etapa specială a Concursului Național de Tinere Talente ”Allegria” este organizată EXCLUSIV ONLINE, în perioada 1 iunie – 1 septembrie 2020.

 

×