x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Cîmpeanu acuză CJSU Ilfov de încălcarea flagrantă a unui ordin, după închiderea școlilor din Afumați

Cîmpeanu acuză CJSU Ilfov de încălcarea flagrantă a unui ordin, după închiderea școlilor din Afumați

20 Sep 2021   •   12:17
Cîmpeanu acuză CJSU Ilfov de încălcarea flagrantă a unui ordin, după închiderea școlilor din Afumați

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, acuză Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov că a încălcat flagrant un ordin, după ce a decis închiderea unor școli din Afumați.

Sorin Cîmpeanu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că decizia de închidere a unor școli din Afumați reprezintă „o încălcare flagrantă a ordinului comun al miniștrilor Educației și Sănătății”.

Ministrul spune că scenariul în baza căruia funcționează școala se stabilește în funcție de rata de infectare de vineri.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a decis duminică faptul că de luni se aprobă scenariul 2, respectiv participarea online a tuturor elevilor, cu excepția celor din învățământul special, la cursurile din 3 școli din Afumați: Școala Gimnazială nr. 1, Școala Primară nr. 2 și Școala Primară nr. 3: https://if.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/55/2021/09/Hotararea-CJSU-IF-nr-162-din-19.09.2021.pdf

Duminică, incidența cazuri de COVID în Afumați era de 6,05 la mie, iar luni 5,94.

×