x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Digitalizarea educației și "catedra de acasă"

Digitalizarea educației și "catedra de acasă"

11 Aug 2020   •   18:14
Digitalizarea educației și "catedra de acasă"

Digitalizarea educației presupune folosirea tehnologiilor în educatie și dobândirea abilităților de a lucra cu aceste tehnologii.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României anticipează digitalizarea educației și vine în întâmpinarea profesorilor, cu o nouă serie de cursuri online pentru dobândirea de competențe digitale.

Webinarele sunt oferite prin intermediul platformei WebDidactica si își propun să contribuie la creşterea competenţelor digitale și educaționale, în învățământul deschis și la distanță. Acestea prezintă soluții și resurse, pentru realizarea activităților didactice în mediul online, precum și modalități de utilizare a diverselor aplicații digitale.

Creșterea eficienței actului didactic, utilizarea unor aplicații educaționale noi, managementul atenției elevilor, brandul personal pentru profesori, precum si interactivitatea lecțiilor sunt principalele teme abordate în noua serie de webinare.

Înscrierile au loc în perioada 5 august – 22 august 2020 și se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro

×