x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie POLIJobs 2019. 65 de companii de top vin la UPB pentru 30.000 de studenţi sau ingineri

POLIJobs 2019. 65 de companii de top vin la UPB pentru 30.000 de studenţi sau ingineri

05 Noi 2019   •   10:48
POLIJobs 2019. 65 de companii de top vin la UPB pentru 30.000 de studenţi sau ingineri

Ești student sau absolvent al unei facultăți cu profil tehnic? Îți dorești o carieră de succes în domeniu? Vrei să fii selectat pentru programe speciale de curs, internshipuri și joburi part-time sau full-time? Pentru toate aceste oportunități ce au ca scop dezvoltarea carierei profesionale, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti va deschide miercuri, porţile celui mai mare târg de cariere din domeniul ingineriei, POLI Jobs  2019, realizat în mediul universitar din România.

 

La acest amplu eveniment, organizat prin intermediul POLI Jobs, vor fi prezente peste 65 de companii de top din ţară şi străinătate care, pe parcursul a două zile, le vor expune studenţilor, dar şi absolvenţilor facultăților cu profil tehnic cele mai noi oportunităţi de dezvoltare a carierei profesionale. POLI Jobs  2019 se va desfăşura în perioada 06 - 07 Noiembrie 2019, în intervalul orar 10:00-16:00, în Holul AN din Clădirea Rectorat a UPB.

 

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului, companiile vor propune numeroase oportunități de carieră printre care se numără programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, pentru pozițiile entry-level, middle-level sau specialiști. Pentru a putea participa la târgul de cariere, candidații trebuie să se înscrie pe site-ul oficial al evenimentului: http://cariere.upb.ro/, iar pentru informații suplimentare persoanele interesate pot consulta și pagina de facebook https://www.facebook.com/POLIJobs.UPB/. Totodată, estimările arată că standurile companiilor prezente la acest eveniment vor fi vizitate de cel puţin 20.000 de studenţi sau absolvenţi ai facultăţilor cu profil tehnic.

 

”Târgul de Cariere POLIJobs se află anul acesta la a doua ediție și este cel mai mare eveniment de acest gen organizat de către o universitate cu profil tehnic din România. Ne bucură mult faptul că peste 60 de companii de top de pe piața muncii au răspuns pozitiv invitației noastre de a realiza împreună un eveniment de cariere care să vină în întâmpinarea tuturor studenților și absolvenților nostril. Prin intermediul acestui amplu eveniment ne dorim să continuăm frumoasa colaborare dintre universitate și mediul socio-economic” a declarat Asist. Univ. UPB, Aniella Vieriu, coordonator POLIJobs. 

 

Printre companiile care au confirmat participarea la eveniment se numără: Adobe Systems Romania, Orange, Segula Technologies, Vodafone, Avitech, Akka Technologies, Endava Romania, Alstrom Transport, BA Glass, BearingPoint, Bertrand Engineering, British American Tabacco, Cegeka Romania, Ceragon Networks, Cez Romania, Claritech, Contec Automation, DB Schenker, DCA Dimensional Control, Electromontaj, Nuclearelectrica, Transelectrica, Electrica, Tema Energy, Crystal System, Enel, Vinci Energies,  Enovo, Engie, Gbc, Genpact, Fokker, Romaero, Gmv, Haynespro, Heidelbergcement România, Hilti România, Huawei, Imsat, Infineon, Inovo, JTI, Metroul, Metro, Microchip Technology, Nobel, Procter&Gamble, Prodplast, Proinvest, Rcs&Rds, Reply Technologies, Schindler România, Subansamble Auto, Tenaris Silcotub, Transfer Rapid, Transfer Now, Fundația Lufkin/Flame, Universal Alloy Corporation, Decathlon.

 

Potrivit estimărilor organizatorilor POLIJobs, la ediția de anul acesta vor participa aproximativ 30.000 de studenți sau absolvenți ai Universității POLITEHNICA din București, în contextual în care, la ediția din 2018 a POLIJobs, numărul participanților a fost de peste 23.000.

 

 

Cel mai mare târg de cariere organizat de Universitatea POLITEHNICA din București, prin intermediul POLI Jobs are loc în perioada 06 - 07 Noiembrie 2019, între 10:00-16:00, în Holul AN din Clădirea Rectorat .

×
Subiecte în articol: POLIJobs 2019