x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Provocarea verii pentru elevi și profesori - 1000 de cursuri gratuite de limba engleză

Provocarea verii pentru elevi și profesori - 1000 de cursuri gratuite de limba engleză

07 Iul 2020   •   16:00
Provocarea verii pentru elevi și profesori - 1000 de cursuri gratuite de limba engleză

Provocarea verii pentru iubitorii limbii engleze vine de la National Geographic Learning. Vor fi acordate peste 1000 de coduri de acces online gratuite pentru Grammar Explorer, o editie a National Geographic Learning, care stimulează gândirea critică și dezvoltă cunoștințele de limba engleză.

Inspired Schools este un concurs cu 1.000 de premii digitale oferite de National Geographic Learning și partenerii săi din România, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Centrul de Carte Fischer International. Concursul se va desfasura din 6 iulie până pe data de 5 august 2020.  În fiecare săptămână vor fi premiați câte 100 de elevi și 5 profesori.

Concursul este destinat atât elevilor, în vederea aprofundării gramaticii limbii engleze, cât și profesorilor de limba engleză, pentru noi abordări dinamice în predare. Atât elevii cât și profesorii trebuie să se înscrie online, pe Site-ul Fundației Dan Voiculescu sau pe cărțiengleza.ro și să răspundă la o întrebare, care se referă la experiența personală, digitală, pe care au avut-o în timpul în care școala s-a desfășurat online.

Premiile vor fi acordate pe baza unor criterii de selecție. Acestea sunt: abordare creativă, prezentarea atractivă a răspunsului și încadrarea în termenul limită de trimitere.

Cursurile Grammar Explorer stimulează gândirea critică și sunt un suport foarte bun pentru învățarea limbii engleze, folosind metodele secolului 21, exersând gramatica în ascultare, vorbire, citire și scriere.

 

×
Subiecte în articol: National Geographic Learning