x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Şcoala online, obligatorie. Părinţii, cocoşaţi de cheltuieli suplimentare

Şcoala online, obligatorie. Părinţii, cocoşaţi de cheltuieli suplimentare

30 Apr 2020   •   13:32
Şcoala online, obligatorie. Părinţii, cocoşaţi de cheltuieli suplimentare

Stocul camerelor web a fost epuizat încă din primele zile de când şcoala s-a mutat online. Şcoala online a copiilor îi împinge pe părinţi la credite pentru achiziţionarea de laptopuri. Statul nu asigură niciun ban pentru şcoala online.

Obligativitatea claselor online îi împovărează şi mai mult pe părinţi. Aceştia sunt nevoiţi să scoată din propriul buzunar mii de lei pentru achiziţionarea tehnologiei necesare accesului copiilor la clasele online.

O variantă ieftină de acces la clasele online sunt camerele web cu un preţ de 100 lei. Ca pâinea caldă, aşa s-au vândut aceste accesorii, iar stocul nu se va reînnoi prea curând.

„Stocul a fost epuizat în câteva zile, de când a început toată agitaţia şi toată situaţia de faţă. Din păcate nu am mai pimit produse în magazin, cererea fiind foarte mare stocul a fost epuizat şi pe online”, spune Cosmin Burducea, director magazin.

Părinţii spun că statul nu le asigură niciun sprijin financiar, astfel că ei sunt dispuşi să achiziţioneze inclusiv în rate aceste produse.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: scoala parinti