x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Sorin Cîmpeanu: Aveam 253 de școli cu probleme în asigurarea protecției sanitare. Multe au fost remediate

Sorin Cîmpeanu: Aveam 253 de școli cu probleme în asigurarea protecției sanitare. Multe au fost remediate

12 Sep 2021   •   12:55
Sorin Cîmpeanu: Aveam 253 de școli cu probleme în asigurarea protecției sanitare. Multe au fost remediate
Sursa foto: gov.ro

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, duminică, că au fost 253 de școli care aveau probleme cu asigurarea condițiilor de protecție sanitară, dar în cea mai mare parte acestea au fost remediate. El s-a întâlnit cu părinții elevilor de la Școala Ferdinand din Capitală.

Oficialul a mai spus că există „unele probleme de infrastructură” în unele școli.

„Vom avea la ora 13.00 o ședință cu toți prefecții, toți inspectorii școlari, cu primul ministrul și ministrul de Interne în care vom vedea stadiul remedierii cu privire la condițiile necesare începerii școlii. Aveam 253 de școli care aveau probleme din perspectiva asigurării condițiilor de protecție sanitară, 37 în Dolj, în București 28. (...) Săptămâna trecută problemele au fost identificate prin vizite la fața locului și (...) în cea mai mare parte a situațiilor au fost remediate”, a spus Cîmpeanu.

Potrivit lui Cîmpeanu la ora 13.00, în timpul videoconferinței se va face evaluarea situației pe fiecare județ în parte.

„Sunt convins că vor rămâne foarte puține acele școli unde nu s-au remediat problemele. În Dolj, de exemplu, care avea cele mai multe probleme a beneficiat de schimbarea inspectorului școlar general de către ministrul Educației. Adică, deficiențele de management în pregătirea școlilor se plătesc”, a mai spus Cîmpeanu.

Mediafax

×
Subiecte în articol: sorin cimpeanu