x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Sorin Cîmpeanu spune că numărul angajaților din educație care vor să se vaccineze crește de la o zi la alta

Sorin Cîmpeanu spune că numărul angajaților din educație care vor să se vaccineze crește de la o zi la alta

20 Ian 2021   •   13:59
Sorin Cîmpeanu spune că numărul angajaților din educație care vor să se vaccineze crește de la o zi la alta
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat miercuri, după ce s-a vaccinat anti-COVID, că numărul angajaților din educație care vor să se imunizeze crește de la o zi la alta.

„Se adaugă zi de zi noi înscrieri cu privire la disponibilitatea de vaccinare în sistemul de învăţământ.”, a spus Sorin Cîmpeanu.

De asemenea, acesta a afirmat că, în opinia sa, orice profesor vaccinat va înseamn o diminuare a riscului de transmitere a virsului în școli.

„Orice profesor vaccinat va însemna o diminuare a riscului de transmitere a acestui virus în şcoli, va însemna o creştere a stării de siguranţă sanitară pentru elevi şi profesori în toate şcolile din România", a mai spus Cîmpeanu.

Membrii Executivului s-au vaccinat împotriva COVID-19 miercuri, 20 ianuarie, la Spitalul Militar „Dr. Carol Davila”. De asemnea, președinta Senatului, Anca Dragu, și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, s-au vaccinat marți, 19 ianuarie. Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu s-au vaccinat și ei vineri și sâmbătă.

×
Subiecte în articol: sorin cimpeanu vaccin anti-covid