x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Trei tineri premiați cu câte 10.000 de lei la concursul ”Bursa pentru Educație Vocațională”

Trei tineri premiați cu câte 10.000 de lei la concursul ”Bursa pentru Educație Vocațională”

03 Mar 2021   •   17:07
Trei tineri premiați cu câte 10.000 de lei la concursul ”Bursa pentru Educație Vocațională”

Au fost desemnați câștigătorii primei ediții a concursului ”Bursa pentru educație vocațională”, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Din cele 255 de eseuri înscrise în concurs au fost selectate cele mai bune 3 lucrări, care au convins juriul că merită premiile puse la bătaie de organizatori, respectiv trei burse în valoare de câte 10.000 de lei fiecare.

Eseurile înscrise în competiție au fost din domeniile politic, economic și civic și au fost evaluate de specialiști din aceste domenii.

Câștigătorii celor trei premii sunt:

Junc Pavel, 20 de ani, Oradea, student la American Hotel Academy, Brașov. El a obținut premiul pentru domeniul civic.

Bucur Elena Daniela, 23 ani, din București, studentă la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica din București a obținut premiul pentru domeniul economic

Iar Dobre Carla-Maria, în vârstă de 21 de ani, din Lehliu-Gară, Călărași, masterandă la Universitatea din București, Facultatea de Geografie și la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, Facultatea de Informații, a obținut premiul pentru domeniul politic.

La concurs au participat elevi și studenți din întreaga țară, dar și elevi și studenți români din diaspora, cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani.

Concursul s-a desfășurat în perioada 16 octombrie 2020 – 1 martie 2021.

 

×