x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Universitatea București trece de joi pe online

Universitatea București trece de joi pe online

21 Oct 2020   •   19:40
Universitatea București trece de joi pe online

Universitatea București a anunțat că, de joi, timp de 14 zile, toate activitățile academice din cele 19 facultăți ale instituției se vor desfășura exclusiv online.

Decizia a fost luată miercuri de Senatul Universității.

„Senatul Universității din București a decis în ședința de astăzi, 21 octombrie 2020, derularea activității academice din cele 19 facultăți exclusiv în sistem online, începând de mâine, 22 octombrie 2020. Decizia vizează o perioadă de 14 zile (22 octombrie 2020 – 4 noiembrie 2020), urmând ca, în funcție de evoluția situației, perioada mai sus menționată să se prelungească”, a transmis Universitatea București printr-un comunicat.

Conform reprezentanților instituției, și în perioada anterioară acestei decizii cea mai mare parte a activităților academice se desfășura deja pe platforme online.

„Serviciile administrative ale Universității din București vor fi asigurate în continuare potrivit recomandărilor în vigoare, atât online, cât și față în față, în situațiile în care se impune prezența fizică”, a mai anunțat universitatea.

Activitatea față în față din unitățile de învățământ preuniversitar din Capitală a fost suspendată marți, după ce Bucureștiul a depășit rata de incidență de 3 la mia de locuitori.

×