x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 450 de firme din New York au suferit pagube în timpul protestelor

450 de firme din New York au suferit pagube în timpul protestelor

16 Iun 2020   •   21:30
450 de firme din New York au suferit pagube în timpul protestelor
Sursa foto: pixabay.com

Circa 450 de companii din New York au suferit pagube în timpul protestelor care au avut loc la sfârşitul lunii mai şi la începutul lunii iunie, arată Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Servicii din SUA, citat de CNN.

Nu sunt încă estimate costurile totale ale daunelor, după cum a declarat Samantha Keitt, purtătorul de cuvânt al instituției.

Săptămâna trecută, primarul New York-ului, Bill de Blasio, a anunţat un grant de urgenţă pentru firmele mici şi spunea că va acorda subvenţii de până la 10.000 de dolari companiilor afectate de jafuri.

Aceste subvenţii vor ajuta „întreprinderile cu capital minoritar şi persoanele afectate, precum şi cele cu venituri anuale mai mici de 1,5 milioane dolari, în eforturile lor de a se recupera. Banii vor putea fi folosiţi inclusiv pentru reparaţii, sisteme de securitate, încuietori, inventar şi multe altele”.

„Singura modalitate prin care vom putea merge mai departe şi vom pune afacerile mici înapoi în picioare este să acţionăm împreună, ca o comunitate", a declarat primarul Bill de Blasio.

Mediafax

×