x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Actrița Shannen Doherty a anunțat că are cancer în stadiul 4

Actrița Shannen Doherty a anunțat că are cancer în stadiul 4

05 Feb 2020   •   09:53
Actrița Shannen Doherty a anunțat că are cancer în stadiul 4
Sursa foto: Foto: Facebook/ Shannen Doherty

Actrița Shannen Doherty, cunoscută mai ales pentru rolul Brena Walsh din serialul „Beverly Hills, 902010”, în vârstă de 48 de ani, a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul 4, potrivit BBC.

Actrița a făcut dezvăluirea în cadrul emisiunii „ABC News”, marți dimineață. „Era o chestiune de câteva zile sau de o săptămână până să se afle că eu am cancer în stadiul 4. Așadar, cancerul a revenit și de aceea mă aflu aici”, a spus Shannen Doherty.

Actrița a povestit că a decis să facă public diagnosticul din cauza unor documente judiciare care ar urma să fie făcute publice în această săptămână în cadrul procesului pe care îl are cu o companie de asigurări. „Aș prefera ca oamenii să afle acest lucru de la mine”, a adăugat aceasta.

Actrița a spus că a aflat vestea despre reapariția cancerului la scurt timp după moartea lui Luke Perry, coleg în cadrul distribuției „Beverly Hills, 902010”. Timp de un an, actrița s-a luptat în liniște cu boala și chiar a continuat să filmeze pentru serialul „BH, 902010”.

În 2015, Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer mamar, iar în 2017 aceasta a anunțat că boala a intrat în remisiune.

×
Subiecte în articol: Shannen Doherty cancer mamar