x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ALERTĂ în Italia. Un bărbat a deschis focul în Palatul de Justiţie din Milano. Două persoane, UCISE în atac

ALERTĂ în Italia. Un bărbat a deschis focul în Palatul de Justiţie din Milano. Două persoane, UCISE în atac

09 Apr 2015   •   12:57
ALERTĂ în Italia. Un bărbat a deschis focul în Palatul de Justiţie din Milano. Două persoane, UCISE în atac
UPDATE 13:44 -  Trei persoane, între care un judecător, au fost UCISE, iar alte două au fost rănite în urma focurilor de armă trase de un bărbat în Palatul de Justiţie din Milano. Suspectul a fost arestat, relatează Russia Today.

UPDATE 13:00
- Sky Italia anunţă că două persoane, între care un judecător, au fost ucise în urma focurilor de armă trase în Palatul de Justiţie din Milano. Procurorul Curţii de Apel Giovanni Canzio a declarat că este vorba şi despre răniţi.

"Deodată am auzit cel puțin trei sau patru focuri de armă, am încercat să înțelegem ce se întâmplă. Au dat buzna un număr mare de polițiști care ne-au spus să nu ieșim din sală, blocând-o. După câteva minute, am început să ieșim. Ni s-a spus că o persoană la sacou și cravată circula cu o armă în tribunal, se pare că s-a blocat la etajul 7", a declarat pentru AFP avocatul Marcello Ilia.

................................................

Un bărbat a deschis focul, în această dimineață, la tribunalul din Milano, făcând "cel puțin o victimă", a anunţat preşedintele Curții de Apel, Giovanni Canzio, citat de presa italiană. Bărbatul, urmărit pentru bancrută, este căutat în interiorul tribunalului.

Tribunalul este înconjurat de poliție și în curs de evacuare.

Ştire în curs de actualizare

×