x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Anchetă în Italia după ce cățelul tenorului Andrea Bocelli s-a înecat în mare

Anchetă în Italia după ce cățelul tenorului Andrea Bocelli s-a înecat în mare

28 Ian 2021   •   22:35
Anchetă în Italia după ce cățelul tenorului Andrea Bocelli s-a înecat în mare
Sursa foto: Sursa: Hepta

Procuratura din Tempio deschide o anchetă față de persoane necunoscute cu privire la moartea câinelui tenorului Andrea Bocelli, Pallina, care s-a înecat în august în mare.

Pallina s-a înecat în 21 august anul trecut în apele dintre Arzachena și Golfo Aranci, în Sardinia, în timpul unei excursii cu barca, scrie Ansa.

După câteva zile de căutări, familia tenorului a dat vestea morții cățelului, care pentru vedeta mondială a muzicii italiene a fost parte integrantă a familiei: „A stat alături de noi cu grația și fragilitatea ei aparentă, oferindu-ne atât de multă afecțiune și prezența ei caldă, tăcută, inteligentă. Dar nu plănuiam să o pierdem atât de curând".

La aflarea veștii, Lorenzo Croce, președintele Asociației Italiene pentru Protecția Animalelor și Mediului, a depus o plângere împotriva unor persoane necunoscute pentru abandon de animale și neglijență.

În plângere, Lorenzo Croce i-a menționat în mod explicit pe Andrea Bocelli și pe soția sa Veronica Berti „ca oameni care pot reconstrui în detaliu cele întâmplate pe barcă și posibilele motive pentru care câinele a fost lăsat singur, ceea ce a dus la căderea acestuia în mare și înec”.

Epilogul a venit joi.

Procuratura din Tempio vrea să afle exact ce s-a întâmplat și a deschis un dosar față de persoane necunoscute.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Andrea Bocelli