x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Are 11 ani şi a fost desemnată cea mai păroasă fetiţă din lume! - video

Are 11 ani şi a fost desemnată cea mai păroasă fetiţă din lume! - video

28 Feb 2011   •   15:13
Are 11 ani şi a fost desemnată cea mai păroasă fetiţă din lume! - video

VIDEO - I se mai spune "fetiţa-lup" sau "faţă de maimuţă". Supatra Sasuphan, din Thailanda, are 11 ani şi susţine că a fost oficial recunoscută drept cea mai păroasă fată din lume. Deşi se confruntă zilnic cu răutăţile colegilor, Supatra spune că părul a ajutat-o să devină foarte populară.

"Sunt foarte fericită să fiu în Cartea Recordurilor! Oamenii trebuie să facă multe lucruri ca să ajungă aici", spune ea, potrivit Daily Mail.  "Tot ce a trebuit să fac a fost să răspund la câteva întrebări şi mi-au dat titlul", mai spune fetiţa.



Supatra este unul dintre cei 50 de oameni din lume care suferă de sindromul Ambras, cauzat de un cromozom. Fata are păr pe faţă, urechi, mâini, picioare şi spate.

"M-am obişnuit cu această situaţie. Nici nu mai simt că am păr pentru că îl am de când mă ştiu. Începe să mă deranjeze doar atunci când creşte şi nu mai văd. Sper să mă vindec la un moment dat", a mai declarat Supatra.

Doctorii au încercat să-i îndepărteze fetiţei părul cu laser atunci când copila avea doi ani, însă , după numeroase sesiuni de tratament, părul a reapărul, de fiecare dată mai des.

Sursa foto: Daily Mail

×