x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Austria a suspendat circulația trenurilor către și din Italia, din cauza epidemiei de coronavirus

Austria a suspendat circulația trenurilor către și din Italia, din cauza epidemiei de coronavirus

24 Feb 2020   •   09:20
Austria a suspendat circulația trenurilor către și din Italia, din cauza epidemiei de coronavirus

Austria a decis, duminică, suspendarea tuturor trenurilor către și dinspre Italia din cauza epidemiei de coronavirus, după ce doi pasageri au prezentat simptome de infectare cu virusul Covid-19, transmite Metro.

Compania italiană de căi ferate a informat operatorul trenului că la bord se află doi pasageri cu simptome de febră. „În această seară un tren carea venea de la Veneția la Munchen a fost oprit la granița austriacă”, a spus ministrul de Interne al Austriei.

Operatorul feroviar OBB a confirmat că tot traficul de trenuri către și din Italia a fost suspendat.

„Momentan nu este posibilă deplasarea peste Brenner în oricare dintre direcții în urma unei decizii oficiale a autorităților”, a scris pe Twitter compania OBB.

Cel puțin 152 de persoane au fost infectate cu coronavirus în Italia, cel mai mare număr din Europa. Orașe întregi au fost puse sub carantină, fiind afectate aproximativ 50.000 de persoane. Trei oameni au murit din cauza virusului în ultimele 48 de ore, iar 26 de persoane se află în stare gravă. Cele mai afectate regiuni sunt Lombardy și Veneto.

 

×
Subiecte în articol: coronavirus austria italia trenuri