x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Autorităţile din Paris au interzis exerciţiile fizice în aer liber pe timpul zilei

Autorităţile din Paris au interzis exerciţiile fizice în aer liber pe timpul zilei

09 Apr 2020   •   10:49
Autorităţile din Paris au interzis exerciţiile fizice în aer liber pe timpul zilei

Autorităţile din capitala Franței au interzis toate activităţile fizice în aer liber între orele 10.00 și 19.00. Măsura a fost luată după ce parizienii au fost surprinşi plimbându-se şi alergând în grupuri în parcurile din oraș, nerespectând regulile de distanţare socială.

Locuitorii capitalei Franţei au încălcat regulile de distanţare socială impuse de autorităţile din Paris şi au umplut parcurile la sfârşitul săptămânii trecute. Parizienii au ieşit la plimbare sau la alergat în grupuri, chiar dacă au fost ameninţaţi că vor fi amendaţi cu 135 de euro pentru nerespectarea noilor măsuri.

Astfel, autorităţile din Paris au interzis toate activităţile fizice din aer liber în intervalul orar 10.00 - 19.00. Primarul capitalei Franţei, Anne Hidalgo, a declarat că în urma acestei reguli „oamenii vor face exerciţii în momentul în care străzile vor fi mai puţin aglomerate”.

Franţa este în carantină totală de peste o lună, înregistrând, până în acest moment, 112.950 de cazuri de noul coronavirus, cu 10.869 de decese şi 21.254 de vindecări.

Mediafax

×
Subiecte în articol: paris exercitii fizice interzise