x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Avertismentul lui Fauci: De Crăciun vom avea mai multe cazuri COVID-19 decât de Ziua Recunoștinței!

Avertismentul lui Fauci: De Crăciun vom avea mai multe cazuri COVID-19 decât de Ziua Recunoștinței!

08 Dec 2020   •   20:57
Avertismentul lui Fauci: De Crăciun vom avea mai multe cazuri COVID-19 decât de Ziua Recunoștinței!
Sursa foto: Hepta

Reputatul expert Anthony Fauci este de părere că America se va confrunta cu o nouă creştere a numărului de cazuri COVID-19, în perioada Crăciunului şi a Revelionului.

Doctorul Anthony Fauci, care a fost numit consilierul medical în privința crizei COVID-19 al preşedintelui ales Joe Biden, este de părere că America se confruntă, în prezent, cu repercusiunile socializării şi întâlnirilor în cercuri largi, care au avut loc de Ziua Recunoştinţei.

Prin urmare, Fauci le recomandă tuturor americanilor ca de Crăciun şi Revelion să fie mult mai prudenţi şi să evite călătoriile şi petrecerile, pentru că infectările ar putea fi și mai mari.

„Nimeni nu vrea un nou lockdown de sărbători, tocmai de aceea este foarte important să fim precauţi şi să ţinem cont de măsurile de siguranţă”, le-a transmis Fauci americanilor.

America a înregistrat o creştere record a numărului de cazuri COVID-19, după Ziua Recunoştinţei, care a avut loc la sfârşitul lunii noiembrie. Mai multe state din zona de sud au anunţat că spitalele sunt supraaglomerate şi personalul medical nu mai face faţă numărului mare de pacienţi din secţiile ATI.

California a declarat, duminică, 30.000 de cazuri noi COVID-19, în doar 24 de ore. Din această cauză, California a intrat în lockdown pentru cel puţin trei săptămâni.

New York, Massachusetts, New Jersey, North Carolina şi Virginia sunt câteva zone care au anunţat că se confruntă cu cea mai grea perioadă din martie şi până acum, din cauza creşterii rapide a infecţiilor cu SARS-CoV-2.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Anthony Fauci