x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Avionul care transporta echipa națională a Germaniei a aterizat de urgență la Edinburgh

Avionul care transporta echipa națională a Germaniei a aterizat de urgență la Edinburgh

09 Sep 2021   •   12:00
Avionul care transporta echipa națională a Germaniei a aterizat de urgență la Edinburgh

Avionul cu care selecționata Germaniei se întorcea acasă, după ce a învins miercuri Islanda, cu 4-0, a fost nevoit să aterizeze neprogramat în Scoția. Contul oficial de Twitter al echipei naționale a confirmat incidentul: "Ca măsură de precauție, a avut loc o escală de siguranță la Edinburgh.”

Ulterior, aceștia au adăugat că "suntem bine. Verificarea de siguranță a aeronavei este acum în curs de desfășurare".

Nu este clar care a fost problema cu zborul Klasjet KLJ2703, imaginile radar arătând o schimbare de direcție de urgență, făcând un viraj brusc între Dundee și Arbroath, înainte de a coborî rapid, relatează The Mirror.

Zborul a decolat, conform planului, la ora 12.53 (1.52 GMT) de pe aeroportul internațional din Reykjavik.

Pe site-ul de urmărire a zborurilor Flightradar24, se poate vedea că zborul, s-a oprit la Edinburgh cu codul squawk 7700, care este folosit pentru urgențe generale la bordul unui avion.

Pe teren, a fost o seară bună pentru Die Mannschaft, care a învins Islanda și a preluat controlul complet al grupei de calificare la Cupa Mondială.

Armenia și România sunt principalele competitoare ale Germaniei în tentativa de a se califica în Qatar, dar ambele au pierdut puncte miercuri seara.

Germania a intrat în această rundă de meciuri știind că Armenia ar putea să o devanseze, însă nu a reușit decât o remiză de 1-1 cu Lichtenstein.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: avion aterizare de urgență