x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Biden bagă milioane în reclame

Biden bagă milioane în reclame

09 Mar 2020   •   18:00
Biden bagă milioane în reclame
Sursa foto: flickr.com

Joe Biden, fost vicepreședinte al SUA, investește mai mulți bani decât oricând în reclame distribuite pe TV, radio, dar și în mediul online, relatează NBC News.

Biden investește 12 milioane de dolari în reclamele din Michigan, Missouri, Mississippi, Florida, Illinois și Ohio, state în care vor avea loc alegeri preliminare pentru desemnarea candidatului democraților pentru alegerile prezidențiale din toamnă. Din cele 12 milioane de dolari, opt milioane sunt alocate pentru două reclame distribuite la televizor în cele șase state. În noua sa reclamă numită „Always”( trad: Întotdeauna) îl critică pe adversarul său senatorul Bernie Sanders, care, după victoriile lui Biden din Super Tuesday, l-a acuzat de lipsa de interes față de securitatea socială. „Faptele politice arată că atacurile din campanie ale lui Sanders sunt false. Joe Biden a fost întotdeauna un susținător al securității sociale”, spune naratorul în reclama de 30 de secunde. Cei doi candidați își aruncă reproșuri și pe rețelele de socializare.  Între timp, Joe Biden a primit duminică o nouă susţinere importantă în cursa pentru Casa Albă din partea senatoarei Kamala Harris, care a fost o vreme candidată la învestitura democrată pentru prezidenţiale, informează AFP. „Voi face tot ce este în puterea mea pentru a-l ajuta să devină viitorul preşedinte al SUA”, a spus ea într-un tweet însoţit de o înregistrare în care îşi explică alegerea.

 

După un început remarcabil de campanie, Harris, de 55 de ani, care dorea să devină prima preşedintă de culoare a SUA, a abandonat cursa, la începutul lui decembrie, din lipsă de fonduri.

×
Subiecte în articol: ​​​​​​​Joe Biden