x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bucătar de la BBC, acuzat de hărţuire sexuală

Bucătar de la BBC, acuzat de hărţuire sexuală

28 Ian 2019   •   16:13
Bucătar de la BBC, acuzat de hărţuire sexuală
Sursa foto: Twitter

Un bucătar celebru de la BBC a fost obligat să-şi părăsească, temporar, propriul restaurant, după ce a fost acuzat că a hărţuit sexual femeile din echipa restaurantului, notează The Telegraph.

Dan Doherty, jurat în concursul BBC Britain’s Best Home Cook, şi-a părăsit restaurantul din Marylebone, The Royal Oak, în luna noiembrie, timp de o lună, după ce a fost acuzat de femeile din echipa restaurantului că le-a solicitat să îi fac sex oral. În prezent, Dan Doherty este bucătar şef, ceea ce înseamnă că are mai puţin contact cu echipa sa, însă rămâne în control în ceea ce priveşte meniul restaurantului.

BBC a declarat că se află în discuţii cu Dan Doherty, însă a refuzat să ofere detalii când The Telegraph a întrebat despre viitorul rol al bucătarului în emisiunea Britain’s Best Home Cook.

“Nu aş face niciodată comentarii ofensatoare în mod inenţionat către oamenii cu care lucrez, femei sau bărbaţi. Îmi cer scuze faţă de întreaga echipă pentru orice jignire am făcut. Nu a fost asta intenţia mea.”, se arată într-un comunicat transmis de Dan Doherty.

 

×