x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cazul care șochează America: Și-a împușcat câinele și l-a pus pe grătar

Cazul care șochează America: Și-a împușcat câinele și l-a pus pe grătar

05 Mai 2021   •   09:20
Cazul care șochează America: Și-a împușcat câinele și l-a pus pe grătar

„Incredibil de beat”, după relatările poliției, un bărbat de 48 de ani din statul american Pennsylvania și-a împușcat câinele, după care a pus la grătar animalul de companie în curtea din fața casei, scrie „The New York Post”. Nikolay Lukyanchikov, din Northampton Township, a îmbibat apoi cu combustibil lichid  bancnote de 100 de dolari, dându-le foc și acestora.

Poliția a fost alertată de focul puternic de pe proprietatea bărbatului și, când a ajuns la fața focului, a observat mai întâi o canapea care ardea. Lukyanchikov era atât de beat, încât nu putea articula niciun cuvânt, spun autoritățile, citate de publicația americană. Colegul de apartament al bărbatului  a mărturisit că Lukyanchikov și-a împușcat câinele cu un pistol de 9 mm.

Bărbatul a fost arestat și acuzat de cruzime agravantă față de animale, fiindu-i stabilită o cauțiune de 1 milion de dolari, deoarece, potrivit procurorilor, reprezintă o amenințare la adresa comunității. El a rămas, de altfel, în custodia poliției.

În primăvara anului 2017, Lukyanchikov postase pe Facebook o fotografie cu un ciobănesc german și o pisică siameză, etichetându-i drept „formidabilele noastre forțe de securitate”. Nu este clar dacă animalul de companie din fotografie este victima crimei, notează publicația, citându-i pe anchetatori. Apoi, câteva luni mai târziu, în decembrie, el a redifuzat pe aceeași rețea de socializare o imagine luată de pe Internet, reprezentând cinci câini în fața unui brad de Crăciun. El ura în limba rusă familiei și prietenilor un an nou fericit și le atrăgea acestora atenția că 2018 este „Anul câinelui” în zodiacul chinezesc.

×
Subiecte în articol: câine la grătar