x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cel mai înalt hotel din lume se deschide în China

Cel mai înalt hotel din lume se deschide în China

30 Iun 2021   •   09:40
Cel mai înalt hotel din lume se deschide în China

J Hotel Shanghai Tower pretinde a fi cel mai înalt hotel din lume. Hotelul J ocupă etajele superioare ale Shanghai Tower - care, cu 632 metri este cea mai înaltă clădire din toată China, scrie CNN.

J are 165 de camere, dintre care 34 sunt apartamente. Există un serviciu de majordom personal 24/7, o piscină interioară, articole de toaletă Hermes și Diptyque, căzi în formă de magnolie, un spa de lux cu accent pe tratamente Reiki și seturi complete de ceai chinezesc în fiecare cameră.

Hotelul are patru tipuri de apartamente, cel mai scump având 380 de metri pătrați. Pe lângă dormitor, apartamentul include un salon, birou, bucătărie și zonă de fizioterapie.

Cea mai ieftină cameră costă aproximativ 557 de dolari pe noapte, în timp ce J Suite, un apartament ceva mai puțin luxos, costă aproximativ 10.467 dolari.

Există, de asemenea, șapte restaurante diferite în hotel. J este deținut de Jin Jiang International, una dintre cele mai mari companii de turism și hoteluri din China.

În ciuda încetinirii călătoriilor globale pe fondul pandemiei de coronavirus, concurența pentru cel mai nou, cel mai bun și cel mai înalt hotel este acerbă. Ritz Carlton din Hong Kong pretinde că are atât cea mai mare piscină hotelieră, cât și cel mai înalt bar hotelier din lume. În Dubai, există o luptă continuă pentru titlul de cel mai înalt hotel din oraș și de pe planetă. Hotelul Gevora, de 356 metri a fost recunoscut oficial ca fiind cel mai înalt hotel din lume de către Cartea Recordurilor Mondiale Guinness în 2018.

Merită menționat că titlul de cel mai înalt hotel se aplică de obicei numai clădirilor utilizate în întregime ca hoteluri, spre deosebire de hotelul J, care ocupă doar o secțiune superioară a turnului Shanghai.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cel mai înalt hotel