x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum au reușit doi hoţi să fure 19 iPhone-uri dintr-un magazin Apple din New York

Cum au reușit doi hoţi să fure 19 iPhone-uri dintr-un magazin Apple din New York

10 Iun 2016   •   18:41
Cum au reușit doi hoţi să fure 19 iPhone-uri dintr-un magazin Apple din New York

Doi hoţi au reuşit să fure 19 aparate mobile iPhone dintr-un magazin Apple din New York, pur şi simplu îmbrăcându-se la fel ca angajaţii magazinului, a anunţat poliţia din New York, scrie theverge.com.

Potrivit DNAinfo, un bărbat care avea aceaşi vestimentaţie cu cea a angajaţilor magazinului a intrat la 1 iunie în camera unde se reparau dispozitivele electronice Apple dintr-un magazin SoHo. A luat mai multe aparate iPhone, în valoare de 16.130 de dolari, şi le-a înmânat unui complice care le-a ascuns sub haine. Apoi cei doi au părăsit magazinul.

Nu este pentru prima dată când un magazin Apple este călcat de hoţi care folosesc această metodă. În martie, New York Post a relatat că un Apple Store din zona Upper West a New York-ului a fost jefuit de hoţi de două ori într-o săptămână folosind un truc similar.

Trei hoţi, printre care o femeie îmbrăcată ca un angajat Apple, au furat opt iPhone-uri de la un magazin Apple la data de 16 februarie, în timp ce unul dintre hoţi a distras atenţia angajaţilor magazinului. Apoi, la 22 martie, alţi trei hoţi, fără a se cunoaşte dacă erau acceaşi bandă, au reuşit să fure 59 de iPhone-uri în valoare de 44.000 de dolari folosind acelaşi plan.

Magazinul respectiv este folosit ca locaţie de pregătire de către compania Apple pentru angajaţii săi, o sursă din cadrul magazinului declarând pentru New York Post că în această situaţie nimeni nu pune la îndoială un chip care nu este cunoscut, atât timp cât poartă un tricou la fel ca angajaţii firmei.AGERPRES

×
Subiecte în articol: 19 telefoane iphone furate