x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum și-a uitat un român nevasta într-o parcare

Cum și-a uitat un român nevasta într-o parcare

de Oana Pavelescu    |    22 Feb 2018   •   13:49
Cum și-a uitat un român nevasta într-o parcare
Sursa foto: Foto: police.hu

Saga de pe autostrada din Ungaria a unei familii de români stabiliți în Italia, s-a sfârșit cu bine datorită ajutorului acordat de polițiștii maghiari.

Firul poveștii

Familia a oprit, marți dis-de-dimineață, într-o parcare a autostrăzii M5 din Ungania, în apropiere de localitatea Szeged, spun polițiștii maghiari într-un comunicat.

Fără ca bărbatul să observe, sotia s-a dus la toaleta din parcare. Soțul, care era convins că nevasta lui doarme dusă pe banchetele din spatele mașinii, a plecat fără să mai verifice și a condus mai multe sute de kilometri până să realizeze că femeia nu este cu el.

În momentul în care românca a ieșit din toaletă a constatat cu stupoare că familia a abandonat-o în parcare, fără telefon, bani sau acte.

Femeia și-a luat inima în dinți și a făcut autostopul. S-a oprit în satul Balatonkeresztúr unde a vorbit cu o patrulă a poliției, patrulă care a luat legătura cu consulatul României.

Între timp, bărbatul panicat că și-a pierdut nevasta, a luat și el legătura cu consulatul care i-a reunit în cele din urmă pe cei doi.

Familia a declarat că vor fi veșnic recunoscători poliției maghiare care a reușit într-un timp relativ scurt să le rezolve delicata problemă.

Sursa: police.hu

×
Subiecte în articol: nevasta uitata in parcare