x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dezbatere publică la Ministerul Românilor de Pretutindeni

Dezbatere publică la Ministerul Românilor de Pretutindeni

29 Mai 2019   •   10:59
Dezbatere publică la Ministerul Românilor de Pretutindeni

La solicitarea Asociației DOMINOCOST, în baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) organizează miercuri, 29 mai 2019, ora 13, la sediul MRP, din Bd. Primăverii, nr. 22, sector 1, București, sala de consiliu, parter, şedinţa publică de dezbatere a proiectului de Hotărâre de Guvern pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 857/2013 privind organizarea şi funcţionarea Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni.

Persoanele care vor lua cuvântul în cadrul ședinței publice sunt rugate să transmită propunerile pe care le vor prezenta și în format electronic, word, la adresa de email comunicare@mprp.gov.ro, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.

Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, ”b) dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuţie;”.

La dezbaterea publică vor participa: Victor Alexeev, secretar de stat, și reprezentanți ai Direcției Juridice Proiecte pentru Comunități

Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.mprp.gov.ro, rubrica Transparenţă decizională – Consultare publică.

×