x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Document care atestă că

Document care atestă că

10 Apr 2011   •   11:12
Document care atestă că

FBI a dat publicităţii un document în care se arată că trei OZN-uri s-ar fi prăbuşit în New Mexico înainte de anul 1950. Mai mult, se pare că în interiorul acestora s-au găsit fiinţe extraterestre, cu fizionomii asemănatoare oamenilor.

Mii de documente digitale au fost postate pe site-ul oficial al Biroului Federal de Investigatii, acestea putând fi accesate de public.

Printre aceste documente se află şi o notă a agentului FBI Guy Hottel, de la Washington Field Office, care a trimis directorului Biroului, în martie 1950, un raport cu privire la "farfuriile zburatoare" din New Mexico. Hottel raportează că "un investigator al Air Force a declarat că trei farfurii zburătoare au fost recuperate în New Mexico" şi că ele au fost descrise ca fiind de "formă circulară, de aproximativ 15 metri în diametru".

Citeşte AICI raportul agentului FBI Guy Hottel

"Fiecare dintre ele era ocupată de trei fiinţe cu forme umane, de aproximativ 1 metru înălţime şi îmbrăcate cu haine metalizate, dintr-o textură foarte fină. Fiecare fiinţă era îmbrăcată cu un costum asemănător celor purtate de piloţii de avioane", se mai scrie în raport.

Potrivit informatorului, farfuriile zburătoare au fost descoperite în New Mexico, datorită faptului că Guvernul dispunea în zonă de un radar cu putere foarte mare şi există posibilitatea ca undele radarului să fi interferat cu cele ale OZN-urilor.

Incidentul Roswell

Roswell, micul orăşel din New Mexico, ar fi rămas necunoscut fără incidentul care, în 1947, i-a adus celebritatea. Atunci, armata SUA a recunoscut oficial că acolo s-a prăbuşit "un disc metalic de provenienţă extraterestră", pentru ca apoi să se răzgândească, spunând că a fost vorba despre un "balon meteorologic". Pentru a-şi susţine declaraţia, comandamentul a organizat o conferinţă de presă la care a avut acces toată presa, conferinţă în cadrul căreia au fost expuse resturile deja vestitului balon meteorologic. Surprinzator este că toată lumea a înghiţit momeala autorităţilor. 



×
Subiecte în articol: externe roswell fbi extraterestri ozn