x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi hoţi au furat un diamant de 45 de milioane de dolari dintr-un hotel din Paris

Doi hoţi au furat un diamant de 45 de milioane de dolari dintr-un hotel din Paris

23 Mai 2019   •   14:52
Doi hoţi au furat un diamant de 45 de milioane de dolari dintr-un hotel din Paris

Doi indivizi care s-au dat drept experţi în pietre preţioase au furat luni un diamant în valoare de 45 milioane de euro de la proprietară, care venise la un hotel de lux din Paris pentru o expertiză.


Procuratura din Paris a informat joi agenţia EFE că a fost deschisă o investigaţie preliminară de furt în bandă organizată pentru faptele petrecute în hotelul situat în districtul VIII, la mică distanţă de bulevardul Champs Elysees.


Responsabili cu investigaţia vor fi poliţişti de la Brigade de Repression du Banditisme (BRB).


Victima, provenită din Guineea, avea întâlnire luni după amiază la Warwick, pentru evaluarea definitivă a diamantului său în greutate de 43,5 carate.


Cei doi indivizi şi femeia au vorbit la bar, iar cel care s-a prezentat ca expert a examinat piatra preţioasă înainte de a o restitui. Două zile mai târziu, proprietara şi-a dat seama că diamantul fusese înlocuit cu o imitaţie şi s-a prezentat la comisariat pentru a reclama furtul.


Munca de anchetă a investigatorilor cuprinde în primul rând verificarea celor povestite de victimă pentru a putea stabili traseul şi a încerca să fie identificaţi presupuşii escroci.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: diamant paris