x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump a ironizat-o pe activista Greta Thunberg printr-o postare pe Twitter

Donald Trump a ironizat-o pe activista Greta Thunberg printr-o postare pe Twitter

de Georgiana Oprea    |    24 Sep 2019   •   14:32
Donald Trump a ironizat-o pe activista Greta Thunberg printr-o postare pe Twitter
Sursa foto: Gabor KOVACS

Președintele SUA, Donald Trump, a ironizat-o prin intermediul unei postări pe Twitter pe activista Greta Thunberg, în vârstă de 16 ani, luni seară. Președintele SUA a ironizat-o pe adolescentă pe seama discursului ei aprins de la summitul pe teme de climă organizat de ONU la New York.

„Pare o fată foarte fericită pe o așteaptă un viitor strălucit și minunat. Mă bucur să văd asta”, a scris Donald Trump pe pagina sa de Twitter.

Președintele Donald Trump, care inițial a declarat că nu va fi prezent la New York, a participat la summitul ONU pentru schimbările climatice doar 14 minute. Președintele SUA și-a exprimat în mai multe rânduri scepticismul legat de schimbările climatice cauzate de om și a refuzat să facă din această problemă o prioritate.

Thunberg a obținut notorietate international prin încercările ei de a mobiliza la luptă împotriva schimbărilor climatice. „Oamenii suferă, oamenii mor, ecosisteme întregi sunt în pragul dispariției. Suntem în fața unei extincții în masă și voi vorbiți doar despre bani și basme despre creșterea economică”, a spus Greta Thunberg în cadrul summitului ONU.  

 

×
Subiecte în articol: donald trump greta thunberg