x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Donald Trump, despre faptul că s-a infectat cu noul coronavirus: Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu

VIDEO. Donald Trump, despre faptul că s-a infectat cu noul coronavirus: Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu

08 Oct 2020   •   11:43
VIDEO. Donald Trump, despre faptul că s-a infectat cu noul coronavirus: Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu
Sursa foto: Hepta

Președintele SUA, Donald Trump, a afirmat că faptul că a fost confirmat cu noul coronavirus a fost „o binecuvântare de la Dumnezeu”.

Trump a menționat că faptul că a contactat COVID-19 i-a permis să testeze tratamente experimentale pe care ca promis că le va face gratuite pentru toți concetățenii săi, potrivit. De asemenea, acesta a subliniat în mod repetat cât de bine se simte în timpul recuperării de pe urma noului coronavirus.

„Bună! Poate m-ați recunoscut. Sunt președintele vostru preferat. Mi-au dat Regeneron și a fost incredibil. M-am simțit bine numaidecât. M-am simțit la fel de bine încă de acum trei zile, cum mă simt și acum. Avem Regeneron și mai avem un medicament similar de la Eli Lilly (companie farmaceutică americană, n. r.), și încercăm să le autorizăm prin procedură de urgență. Vreau ca toată lumea să primească același tratament ca președintele vostru. Mă simt perfect. Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu că l-am luat (virusu, n. r.). Tot răul a fost spre bine. M-am infectat. Auzisem despre acest medicament și am spus că vreau să-l iau și eu. A fost la sugestia mea. Cred că dacă nu mă infectam, încă ne uitam la o mulțime de medicamente. Dar a avut un efect fantastic. Vreau să-l aveți și voi ce am luat eu. Îl voi face gratuit. Nu va trebui să-l plătiți. Nu a fost vina voastră ce s-a întâmplat. Este vina Chinei. Iar China va plăti un preț foarte mare pentru ce a făcut țării noastre.", a afirmat Trump, într-un mesaj video publicat miercuri pe Twitter.

Donald Trump a fost externat luni seară, după ce a petrecut trei nopți în Centrul medical Walter Reed, unde a primit medicamente experimentale.

„Mă simt foarte bine. Nu vă temeți de COVID, nu îl lăsați să vă domine viața! Am dezvoltat, în timpul Administrației Trump, medicamente și cunoștințe medicale extraordinare. Mă simt mai bine decât acum 20 de ani!”, a scris Trump pe Twitter, înainte de externare. 

×
Subiecte în articol: donald trump coronavirus binecuvantare