x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump se externează, promovându-și mesajul de campanie

Donald Trump se externează, promovându-și mesajul de campanie

de Şerban Mihăilă    |    05 Oct 2020   •   22:54
Donald Trump se externează, promovându-și mesajul de campanie
Sursa foto: Hepta

Șeful administrației de la Washington, Donald Trump, a anunțat astăzi că părăsește spitalul militar în care a fost tratat de COVID-19 și își va continua recuperarea la Casa Albă. Președintele a declarat că se simte bine și nu a ratat prilejul de a transmite americanilor să nu se teamă de virusul provenit din China, promovându-și astfel mesajul de campanie, considerat de mulți un îndemn la inconștiență, în condițiile în care peste 200.000 de cetățeni si SUA au fost uciși deja de pandemie.

„Mă simt bine! Nu vă fie frică de COVID….Mă simt mai bine decât acum 20 de ani”, a transmis Trump prin Twitter.

Trump va fi transportat la bordul elicopterului „Marine One”, în timp ce, la Casa Albă, purtătoare sa de cuvânt Kayleigh McEnany și doi asistenți ai acesteia au anunțat că sunt infectați cu noul coronavirus.

Foarte probabil, în zilele de campanie care vor urma, Trump va încerca să exploateze experiența trăită în ultimele zile în spitalul militar pentru a minimiza din nou impactul devastator al pandemiei asupra Americii, așa cum a făcut în permanență, începând din februarie. El a subliniat în repetate rânduri că măsurile de izolare nu trebuie să primeze în fața reluării economiei americane, care constituia înaintea pandemiei unul dintre punctele forte ale actualului mandat prezidențial.  

×
Subiecte în articol: donald trump Covid Trump