x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dublura Millei Jovovich, care și-a pierdut o mână în urma unei cascadorii pe platoul de filmat, a dat în judecată producătorii filmului Resident Evil

Dublura Millei Jovovich, care și-a pierdut o mână în urma unei cascadorii pe platoul de filmat, a dat în judecată producătorii filmului Resident Evil

18 Sep 2019   •   14:36
Dublura Millei Jovovich, care și-a pierdut o mână în urma unei cascadorii pe platoul de filmat, a dat în judecată producătorii filmului Resident Evil

O cascadoare care și-a pierdut o mână în urma unui accident de motocicletă, produs în timpul filmărilor pentru Resident Evil, i-a dat în judecată pe producătorii filmului și a povestit despre agonia prin care a trecut după ce o cascadorie a dus la un accident teribil, scrie The Sun.

Cascadoarea Olivia Jackson lucra ca dublura Millei Jovovich, în 2015, în momentul în care cascadoria pe care o avea de făcut nu a decurs conform planului și a fost la un punct de a-și pierde viața.

Olivia, în vârstă de 38 de ani, care locuiește în Marea Britanie, i-a acuzat pe producătorii filmului că au abandonat-o imediat după ce i-au promis că o să-i acopere cheltuielile medicale.

Potrivit procesului, cascadoarea a trebuit să filmeze o scenă de luptă, însă directorul Paul Anderson a schimbat scenariul în ultimul moment din cauza ploii. Astfel, Oliviei i s-a cerut să facă o „scenă periculoasă și complexă din punct de vedere tehnic pe o vreme nefavorabilă”.

Scena, filmată în Africa de Sud, presupunea ca Olivia să meargă pe motocicletă cu viteza de 65 km/h către o cameră care trebuia să se ridice înainte ca ea să ajungă în dreptul ei. În orice caz, în urma schimbărilor de ultim minut, camera urma să fie ridicată cu o secundă mai târziu. Ca urmare, Olivia a lovit camera care i-a tăiat antebrațul, „distrugându-i osul” și „i-a tăiat obrazul lăsându-i dinții expuși”, potrivit procesului deschis împotriva producătorilor.

Documentele legale merg mai departe în a oferi detalii grafice, inclusiv informații despre răni pe care le-a suferit la coloană, coaste, umăr, ochi.

Ca urmare a accidentului, Olivia nu va mai putea niciodată să fie cascadoare.

„Îmi e dor de vechea mea față. Îmi e dor de vechiul meu cord. Îmi e dor de vechea mea viață. Chiar doare faptul că trebuie să trăiesc cu consecințele greșelilor altcuiva. Îmi doresc să fii realizat că nu există protecție adecvată pentru mine înainte să accept rolul.”, a spus Olivia.

În plus, fosta cascadoare spune că producătorii filmului nu i-au acoperit cheltuielile medicale.

Olivia i-a dat în judecată pe Paul Anderson și pe producătorul Jeremy Bolt.

 

×